Ghidul cumpărăturilor online. Ce merită să cumperi din magazinele virtuale

 erika
.

Cumpărăturile online sunt mult mai comode, iar uneori sunt și mult mai avantajoase

Magazinele virtuale câștigă din ce în ce mai mult teren și sunt uneori mai avantajoase și când vine vorba despre prețuri. Totuși, uneori se poate întâmpla fie să așteptăm foarte mult pentru un anumit produs, fie să nu se potrivească mărimile, fie ca produsul să nu arate exact ca pe site. Ți-am pregătit un ghid de bază al cumpărăturilor online, care să te ajute să faci achiziții istețe și în cel mai comod mod.

  • Ce produse poți cumpăra online cu încredere

Dacă ai rețineri când vine vorba despre cumpăratul hainelor sau a pantofilor online, când vine vorba despre alte produse, poți face achiziții fără griji. Produse cosmetice și de make up cunoscute și pe care le-ai mai folosit, sau care ți-au fost recomandate, pot fi comandate fără griji, pentru că adesea ofertele sunt mult mai avantajoase online decât în magazinele clasice și poți „vâna' reducerile.

Nu te sfii să comanzi online nici cărți, jucării, mâncare pentru animale, accesorii sau lucruri necesare în casă. Singurele lucruri care ar putea ridica probleme când le cumperi dintr-un magazin virtual ar putea fi hainele, mai ales dacă porți mărimi mai puțin comune.

  • Abonează-te la newsletter și urmărește magazinele preferate pe rețelele de socializare

Abonarea la newsletter îți poate aduce un voucher cu o reducere consistentă, așa că merită din plin să dai câteva click-uri și să accepți să primești vești de la anumite magazine. În plus, în newsletter poți vedea și o mulțime de oferte și reduceri.

O idee bună este și să urmărești magazinele preferate pe rețelele de socializare, de acolo poți afla cel mai ușor de reduceri.

  • Alege livrarea în puncte de pick-up sau în magazin

Uneori găsești reduceri atât de mari, încât transportul te costă la fel de mult ca produsul pe care îl cumperi, așa că cea mai bună variantă este ori să optezi pentru livrarea în magazin, ori pentru livrarea în puncte de ridicare. Acest tip de livrare este de obicei fie gratis, fie la un preț derizoriu, de 1-2 lei.

  • Dacă achiziționezi haine, consultă ghidul mărimilor de la fiecare producător și site în parte

Fiecare producător de haine sau magazin online are propriul ghid de mărimi, așa că, dacă nu vrei să dai greș când cumperi îmbrăcăminte, cel mai bine este să te uiți înainte cu atenție la ghidul de mărimi, precum și la dimensiunile exacte ale fiecărei mărimi.

Chiar dacă ești sigură că porți mărimea M, cel mai bine ar fi să te uiți exact la ce dimensiuni au hainele de această mărime – bust, umeri, mânecă, talie etc.

  • Caută produsul în mai multe magazine

Ultimul nostru sfat este și unul evident sau ar trebui să fie evident, cel puțin. Dacă vrei să găsești cel mai bun preț, online este cel mai simplu să compari ofertele, mai ales dacă vorbim despre cosmetice, electrocasnice sau produse de îngrijire personală. Cu câteva click-uri poți găsi magazinul online care îl vinde la cel mai avantajos preț.

În final, e bine să reții faptul că un studiu recent evidenția că produsele vândute în magazinele clasice sunt, în proporție de 38%, cu 51 de lei mai scumpe, în medie, comparativ cu produsele similare comercializate online de același retailer.

Sursa foto:  Kite_rin/Shutterstock

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton