Croaziera culinara

 Revista VIVA
.
Sufleu de ciocolata cu inghetata – desert specific frantuzesc

In mijlocul salonului sta la loc de cinste cel mai interesant obiect de decor care este, in acelasi timp, si una dintre ofertele de mancare ale restaurantului: un jambon iberic din porc cu copita neagra. Cum nu am vrut sa stric decorul, am rasfoit meniul in cautarea altor delicatese. Oferta abunda in preparate de peste, fructe de mare si preparate din legume specifice dietei mediteraneene, un regim alimentar considerat foarte sanatos.

Gateau aux pastis – cozonac frantuzesc cu pastis

Pentru inceput am gustat un aperitiv frantuzesc, gateau aux pastis, iar apoi m-am indragostit de bouillabaisse, un amestec provensal de creveti, scoici, cod alb si caracatita facute la tigaie. Nu am plecat decat dupa ce am stabilit si planul pentru urmatoarea vizita la Pastis. Voi tine minte pieptul de curcan invelit in prosciutto, cu piure de verdeturi si sos de salvie, si lupul de mare cu legume la cuptor.

Raluca Tamas | Foto: Catalin Opritescu 

Corina Barladeanu:

„Imi place sa-mi strecor in agenda un pranz la Bistro Pastis.
E un moment de calatorie in spatiul mediteranean si de testare a unui meniu creativ, care de fiecare data s-a dovedit la inaltimea asteptarilor.
Din meniu recomand preparatele pe baza de peste si, pour les connoisseurs, un strop de pastis.

 

 

 

 

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton