Meniu vanatoresc
Meniu vanatoresc
Ingrediente:
laba de urs; morcov; ceapa; telina; pastarnac; sare; piper; vin rosu; coriandru
Mod de preparare:
De ceva vreme, vanatoarea este un subiect fierbinte. Astfel incat, daca doriti sa simtiti si dumneavoastra senzatiile vanatorilor adevarati, va puteti opri pentru cateva momente la restaurantul „Burebista, singurul local cu acest specific, aflat in chiar centrul Bucurestiului.
Localul are o atmosfera tipica, cu elemente nationale si este decorat cu trofee. Poate ca acest fapt va face sa visati la festinurile medievale cu meniuri exotice si muzica de tamburina.
Carnea de vanat este adusa de la sursele indepartate din Carpati, iar sosurile specifice acestui restaurant, cu retete complicate, completeaza meniurile cu rezonanta grozava.
Vedetele amatoare de senzatii culinare nu ocolesc acest restaurant. Cantareata si actrita Natalia Oreiro a mancat aici. Crina Matei, Virgil Iantu, Ghita Muresan si Oana Zavoranu au gustat, si ei, din deliciile vanatoresti.
Iuliana Alexa.