Meniu vanatoresc

 Revista VIVA
.

Meniu vanatoresc

Meniu vanatoresc

Ingrediente:

laba de urs; morcov; ceapa; telina; pastarnac; sare; piper; vin rosu; coriandru

Mod de preparare:

Laba de urs se tine la bait, aproximativ o saptamana. Baitul (marinata) contine vin rosu, sare, boabe de piper, ceapa, morcov, coriandru. Se fierbe la foc mic intr-o oala acoperita. Se scoate si se introduce la cuptor intr-o tava acoperita, cu morcov, vin rosu, sare. Se consuma cu sosurile vanatoresti specifice restaurantului „Burebista.

De ceva vreme, vanatoarea este un subiect fierbinte. Astfel incat, daca doriti sa simtiti si dumneavoastra senzatiile vanatorilor adevarati, va puteti opri pentru cateva momente la restaurantul „Burebista, singurul local cu acest specific, aflat in chiar centrul Bucurestiului.
Localul are o atmosfera tipica, cu elemente nationale si este decorat cu trofee. Poate ca acest fapt va face sa visati la festinurile medievale cu meniuri exotice si muzica de tamburina.
Carnea de vanat este adusa de la sursele indepartate din Carpati, iar sosurile specifice acestui restaurant, cu retete complicate, completeaza meniurile cu rezonanta grozava.
Vedetele amatoare de senzatii culinare nu ocolesc acest restaurant. Cantareata si actrita Natalia Oreiro a mancat aici. Crina Matei, Virgil Iantu, Ghita Muresan si Oana Zavoranu au gustat, si ei, din deliciile vanatoresti.

Iuliana Alexa.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton