Pasta agli Spinachi
Pasta agli Spinachi
Ingrediente:
100 gr faina, 1 ou, praf de sare, 1 lingurita de piure de spanac.
Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele, se obtine o coca, care se intinde in faina timp de 1-2 minute. Se ruleaza si se taie in bucati mai groase.
Se fierb pastele in apa cu zahar, sare si vanilie. Se scurg de apa si se amesteca cu sosul de vanilie. Se asaza pe un platou pastele in mijloc si se decoreaza de jur imprejur cu sos.
Sosul de vanilie se obtine din 0,5 litri lapte, 0,5 l smantana dulce, 200 g zahar, 8 galbenusuri si un baton de vanilie.
Cautati un loc cu care sa impresionati? Un loc aflat in centrul Capitalei, unde eleganta si bunul gust intregesc deliciile culinare? Va recomandam restaurantul Robertos, din cadrul Hotelului Athénée Palace Hilton. Este vorba de bucatarie italiana ridicata la rang de arta de Manlio Mocci, chef de cuisine. Povestea lui Manlio este foarte interesanta, el a cutreierat lumea, promovand bucataria italiana atat la Amsterdam, cat si in Australia sau Elvetia, cu real succes. Nu veti putea beneficia de minunatiile la italiano' decat la cina. Fiind vorba de restaurantul hotelului, numai oaspetii acestuia au acces la micul dejun si la masa de pranz. Va dorim pofta buna!
Andrei Dimulescu; Foto: Cosmin Popescu; Stilist: Delia Bratosin.