Prime Steaks&Seafood - Pentru seri lungi de iarna

 Revista VIVA
.
duet de mousse
Duet de mousse de ciocolata valrhona

Stau singura la o masa, in restaurantul unui hotel de cinci stele. Ascult jazz american cu un un pahar de Chateau Petrus in fata si fac bilantul anului pe cale sa se incheie.

Nu sunt nici plictisita, nici deprimata, indiferent ce ai intelege prin „singura. Ma simt foarte relaxata si nu vreau sa impart cu nimeni asta. Restaurantul Prime Steaks & Seafood (hotel Radisson SAS Bucuresti) ar putea fi usor comparat cu un vis sau, mai concret, cu o terapie.

Ingredientele aduse tocmai din Franta, Argentina, Alaska sau Irlanda, designul rafinat, exclusivist, in tonuri indraznete de culoare, muzica linistitoare si selectia de vinuri renumite din diverse regiuni ale lumii fac parte din „reteta unei seri aproape perfecte (zic „aproape pentru ca perfectiunea este fara sare si piper).

O premiera pentru restaurantele de lux de la noi, bucataria la vedere garanteaza prospetimea si calitatea bucatelor din meniul variat. As spune ca nu e genul de loc in care sa razi in hohote, ci locul in care sa intri seara, inecand intr-un pahar de vin grijile de peste zi.

 

 

 

peste dorada
Fish of the day: peste dorada, salata verde, asparagus, rosii, parmezan, sare
Prime Steaks & Seafood, hotel Radisson SAS Bucuresti
Prime Steaks & Seafood (hotel Radisson SAS Bucuresti) – Calea Victoriei Nr. 63-81

Catalin BotezatuCatalin Botezatu

„Am petrecut o seara excelenta la Prime Steaks & Seafood. Mancarea este foarte buna, personalul este bine pregatit, serviciile sunt la standarde internationale, iar locul are o caldura aparte. Vinoteca la vedere este o idee interesanta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton