Tournedos Maison
Ingrediente:
muschi de vita
ficat de gasca
sos brun cu trufe negre
Mod de preparare:
Se pune felia de muschi pe gratar, iar dupa ce se rumeneste, se asaza deasupra ei ficatul de gasca. Se lasa inca 10 minute, apoi se pun pe un platou si se adauga sosul brun de trufe.
Salade de Volaille Grille
Ingrediente:
salata verde
piept de pui
sos de branza Roquefort
ou
Mod de preparare:
Dupa ce se fierbe oul si pieptul de pui se frige pe gratar, toate ingredientele se taie si se acopera cu sosul de branza.
Un bun prieten ne-a intrebat odata unde ar putea sa invite o persoana foarte speciala. Dorea sa mearga la un restaurant elegant, dar nu foarte sofisticat, unde bucatarul sa fie un adevarat maestru. Si imediat ne-a venit in minte „La Provence, locul unde noua ne-a placut cel mai mult.
I-am recomandat salata cu piept de pui la gratar si cel mai bun sos, sosul de branza Roquefort sau Tournedos Maison, adica muschi de vita la gratar cu ficat de gasca. Astfel, nu avea cum sa nu faca o impresie buna. In plus, in atmosfera romantica tipic frantuzeasca a restaurantului, aceeasi care le-a placut si Oanei Roman sau Mihaelei Radulescu, nu se putea sa nu le placa si lor.
:: Luminita Anghel :: „Am fost la restaurantul «La Provence» si am servit muschi de vita. Asa ca, daca ma intrebati, data viitoare voi alege cu siguranta Tournedos Maison, care mi-a deschis pofta datorita sosului brun de trufe negre. Cat despre salate, le prefer pe cele cu ton..