Turnedou de pui cu ficat de gasca

.

Turnedou de pui cu ficat de gasca

Turnedou de pui cu ficat de gasca


Ingrediente:

200 gr. piept de pui, 100 gr. ficat, o portocala, suc de portocale, rosii cherry, vin alb, sare, piper, unt

Mod de preparare:

Se taie pieptul si, separat de ficat, se pun fiecare pe gratar 3:30 minute pe ambele parti.

Se pun la scazut toate celelalte ingrediente timp de 7 minute.

Se asaza in straturi consecutive, baza fiind din portocala. Se adauga garnitura de spanac si ciuperci.


 

Daca doriti sa luati masa intr-un cadru elegant, care sa aminteasca de epoci oarecum apuse, cand zgomotul trasurilor se auzea pe strazile Bucurestilor si cand felinarele creau o nota de mister inegalabil, atunci puteti alege restaurantul Noblesse, aflat pe o straduta cocheta care poarta numele unei capitale europene elegante – Paris. Interiorul rafinat si clasic o sa va imbie sa savurati nu numai delicatesele recomandate de bucatar, ci orice propunere din meniurile imbracate in piele. Rafinamentul este cuvantul cheie aici. Orice preferinta din zona bucatariei europene va poate fi satisfacuta, pentru ca maestrul bucatar Laurentiu Orlando Zaharia este un profesionist al gusturilor delicate. Este locul perfect pentru un vin cu personalitate, lista licorilor fiind apreciata de cunoscatori. Si nu doar de ei!



:: Iuliana Marciuc :: „Am fost, intamplator, la restaurantul Noblesse, chiar in ziua in care am nascut. Am cateva feluri preferate, cum ar fi friptura de vita sau desertul. Imi place sa merg acolo deoarece este o atmosfera placuta si eleganta.'

:: Andrei Gheorghe :: „Merg la restaurantul Noblesse in mod frecvent pentru crema de sparanghel. Sunt fixist, merg in anumite locuri pentru anumite mancaruri. Aici am gasit cea mai buna crema de sparangel din Romania.'

:: Iulia Fratila :: „Am fost doar la ziua unei prietene, dar mi-am zis ca trebuie sa revin ca sa comand ca la carte. M-au convins atmosfera placuta, curtoazia personalului si ce am gustat la bufetul de la ziua de nastere a prietenei mele.'


Andrei Dimulescu; Foto: Octav Nitu; Stilist: Delia Bratosin.

Îți recomandăm și o rețetă ușoară de tocanita de pui.