(P) Momente perfecte. Amintiri de neuitat. Păstrate cu grijă.

 Pirvu Cristina
.

Când te gândești la Crăciun spui 'acasă' și parcă instant faci o călătorie în timp. Ești din nou mică, lipsită de griji iar lumea îți pare imensă. Ești și puțin somnoroasă după ce ai încercat să stai trează toată noaptea ca să îl prinzi pe Moș Crăciun. Faci ochii mari când vezi cadourile așezate sub brad și fugi să le deschizi… Lași sentimentul acela să te învăluie și te întorci în prezent. Ce frumos ar fi dacă ai putea lua acele emoții cu tine, peste tot, în fiecare zi! Dar știi ce ai de făcut: în fiecare an, în perioada Crăciunului, fotograful din tine surprinde aceste clipe și astfel ai grijă să păstrezi bine fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

Panasonic știe că fiecare moment din viața ta trebuie prețuit. Crăciunul este unul dintre ele dar tu trebuie să te bucuri și de multe alte momente prețioase. De aceea ți-a pregătit asistentul ideal care să te ajute să le păstrezi cu grijă. Și pe care îl poți alege dintre camerele foto: Lumix GX800 cu tehnologia mirrorless, DMC-FT30 sau Lumix DMC-FZ82.

Prețuiește orice clipă!

Aparatul foto Lumix GX800 este potrivit pentru a surprinde tocmai acele momente spontane, care ne fac să zâmbim. Cu funcția 4K Photo, îi poți înregistra pe cei dragi iar apoi poți alege cadrul cel mai bun pentru a-l salva drept imagine cu înaltă rezoluție. Cu un senzor de 16 megapixeli, rezoluție 4K și focalizare automată cu iluminare redusă, aparatul surprinde detalii uimitoare.

Camera foto are acces la Wifi şi la reţelele de socializare, ca să trimiţi prietenilor cât mai rapid fiecare moment surprins de tine. De asemenea, aparatul este ideal pentru selfie-uri, având funcţii special create pentru acest tip de fotografie – Beauty Retouch şi Panorama Selfie.

 

Panasonic DMC-FT30 – elegant și foarte rezistent.
Impermeabil și solid pentru un stil de viață activ

Bucură-te de fotografii realizate cu stil, atât în oraș cât și în excursii. Panasonic DMC-FT30 este adaptat pentru toate condițiile.

  • Rezistent la îngheț până la -10℃
  • Rezistent în apă la o adâncime de până la 8 m
  • Rezistent la șocuri de până la 1,5 m
  • Rezistent la praf

Memoria încorporată de 220 MB oferă o memorie suplimentară pentru maxim 34 de fotografii ce pot fi realizate în situația în care este epuizat spațiul de pe cardul de memorie. Numeroasele moduri speciale, printre care Time Lapse Shot și Creative Panorama, plus o serie de efecte de filtrare creative sunt incluse pentru a extinde experiența de fotografiere.

Disponibil în mai multe culori:

Oferă cadou aceste camere foto!

Pasiune. Aventură. Viață.

Iubitul sau soțul tău este pasionat de fotografie și de natură? Fă-i supriză de Sărbători această cameră foto!

Panasonic Lumix DMC-FZ82 – ideală pentru fotografia de peisaj sau wildlife. Cu zoom-ul puternic se pot fotografia cu ușurință animale sălbatice de la distanță. Senzorul MOS de înaltă sensibilitate și procesorul de imagine Venus Engine oferă o performanță îmbunătățită. Cu obiectivul cu unghi larg de 20mm, se pot surprinde peisaje uimitoare în imagini panoramice. Pentru detalii, se poate folosi zoom-ul de 60x pentru a surprinde detalii pe care altfel nu le-ați vedea.

LUMIX FZ82 integrează conectivitatea Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n) pentru a oferi o experiență de înregistrare mai flexibilă și transmiterea instantanee a imaginilor. După conectarea camerei și instalarea pe smartphone/ tabletă a aplicației Panasonic dedicate – Image App pentru iOS/ Android,  se pot înregistra, viziona și transmite imaginile de la distanță. De asemenea, utilizatorii pot transfera imaginile imediat, utilizând o varietate de servicii compatibile cu mediile de socializare.

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton