(P) Cele mai tari parcuri acvatice din Creta, unde distracția nu are limite!

 Alina Dan
.

Fie că vrei să lenevești la soare pe plajele albe nesfărșite și să te bălăcești în ape turcoaz, ori că te aventurezi pe tobogane răsucite și să pătrunzi în lumea piraților, Creta este o destinație de vacanță numai bună de explorat în familie.

Profită de ofertele speciale pregătite de turoperatorul Europa Travel și descoperă cea mai mare insulă grecească într-un sejur cu avionul la tarife accesibile și servicii turistice excelente!

Un magnet pentru turiști

Ademeniți de clima plăcută și de verile foarte lungi, mii de turiști ajung în Creta în căutarea distracției,cu posibilitatea de relaxare în locuri luxuriante mărginite de vegetație mediteraneeană. Varietatea de plaje albe și aurii, stațiunile vibrante, orașele istorice și siturile arheologice, alături de minunile naturale și locurile ce garantează distracția sută la sută grecească, fac din Creta una dintre cele mai populare destinații din Marea Mediterană. Descoperă Palatele Minoice, fă o drumeție pe Cheile Samaria, înoată în laguna Balos și ia cu asalt cele mai tari stațiuni precum Heraklion, Hersonissos sau Chania, ca mai apoi să te aventurezi în cele mai tari parcuri din Grecia.

Aqua park-urile sunt perfecte pentru toți membrii familiei, chiar și pentru bebeluși, pentru că aici găsești și Baby Land, un tărâm unde prichindeii familiei sunt răsfățați cu masaje relaxante, pot lua primele lecții de înot și sunt delectați cu sucuri din fructe și legume proaspete.

Cele mai tari parcuri acvatice din Creta

Cele mai tari parcuri acvatice din Creta

Watercity

Distracția nu are limite în cel mai mare parc acvatic din Creta, Watercity. Pătrunde în lumea lui Tarzan, dă-te pe tiroliană și plonjează fin în apa turcoaz. Înoată în cea mai mare piscină cu valuri din Europa, răsucește-te pe pe tuburile negre, pe toboganele kamikaze ori plutește în 'derivă' ore în șir pe cel mai leneș râu. Parcul se află în stațiunea Kokkini Hani, la mai puțin de 15 km distanță de Heraklion.

Limnoupolis

Să te relaxezi pe o insulă artificială, în jacuzzi sau în piscina ce se întinde pe mai bine 1500 de metri pătrați, activități combinate cu un 'splash' pe tobogane lungi și răsucite, pot fi experiențe de neuitat în vacanță pe insula Creta. Limnoupolis este unul dintre cele mai populare parcuri acvatice din Creta, se află în Chania, la numai câteva minute distanță de centrul orașului.

Acqua Plus

În Hersonissos, stațiunea care nu doarme niciodată, ai parte de distracție pe tobogane și la piscină. Acqua Plus este unul dintre cele mai mari și populare aqua park-uri din Europa, unde atracțiile sunt ascunse printre flori exotice, palmieri și măslini bătrâni, găzduind mai bine de 50 de tobogane. În plus, aici există numeroase zone de SPA, spații special amenajate pentru pitici (care se pot bucura de picturi pe față, leagăne, tobogane etc.) pool bar-uri, paturi de soare și alte facilități excelente pentru aventuri de neuitat în familie.

 de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Sejur Creta

Hotel Anna Apartments 3* – Kokkini Hani – tarife de la 290 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton