(P) Ultra Last Minute Sejur Delta Dunării - tarife de la 699 lei!

 Stamen Diana
.

Una dintre cele mai fermecătoare destinații ale României, Delta Dunării este acum tot mai accesibilă turiștilor grație Ofertelor Speciale pregătite de Gulliver Delta Resort 3* Uzlina! Rezervă acum un sejur Delta pentru Seniori sau Delta pentru Toți la tarife începând de la 699 lei/persoană – valabil pentru plecările din 27.06; 04.07; 11.07.

Pachetele turistice includ 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar București, transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, conform programului ales.

Gulliver Delta Resort 3* are o poziție excelentă pe o limbă de pământ, la intersecția dintre brațul Sf.  Gheorghe și canalul Uzlina, și a fost amenajat în completă armonie cu natura. Complexul ocupă 10.000 mp și găzduiește o grădină luxuriantă, cu hamace și balansoare, un loc de joacă pentru copii, dar și o piscină ce asigură răcoarea în zilele calde. În plus, pontoanele sunt perfete pentru pescuit, dar și pentru privit apusul.

Aventurează-te în turul Deltei cu barca

Explorează Delta Dunării la o plimbare plăcută cu barca pe canale și lacuri. Cu această ocazie, descoperă vechea capitală a piraților, Sulina, acolo unde vei găsi cea mai lată plajă sălbatică de la Marea Neagră. Continuă cu o drumeție la Pădurea Letea, care a devenit subiectul filmului documentar Caii sălbatici din Delta Dunării. Aceasta este și cea mai veche Rezervație Naturală a României, astfel că o plimbare prin zonă îți scoate în cale o bogăție de stejari seculari și plante specifice mai degrabă zonelor exotice, așa cum este liana grecească.

Dobrogea de Nord și atracțiile sale

Delta Dunării atrage turiștii din toate colțurile lumii, impresionați de flora și fauna unice ce o clasează în topul celor mai bogate locuri ecologice din întreaga lume. În plus, un sejur în acest paradis parte din UNESCO îți oferă prilejul excelent să descoperi bogățiile istorice și religioase ale Dobrogei de Nord.

Află mai multe despre istoria creștină a Dobrogei prin excursia la Martirionul de la Niculițel și la Mănăstirile Cocoș, Saon și Celic Dere. Fiecare dintre ele adăpostește o serie de moaște ale unor martiri creștini, iar Mănăstirea Celic Dere impresionează prin icoana care se curăță singură.

 

De Geanina Ichim

Sursa foto: flick.com si gulliverresort.ro

Oferta Speciala Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori  – 4 zile: tarife de la 699 lei/persoanaplecarile din 27.06; 04.07; 11.07.

*Delta pentru Seniori – 5 zile: tarife de la 799 lei/persoana – plecarile din 23.06; 30.06; 07.07.

*Delta pentru Toti4 zile: tarife de la 749 lei/persoana – plecarile din 27.06; 04.07; 11.07.

*Delta pentru Toti5 zile: tarife de la 849 lei/persoana – plecarile din 23.06; 30.06, 07.07

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita cu tichete de vacanta! Detalii pe www.besttourism.ro, cerere oferta [email protected], telefon: 021 794 75 07; 0735.314.742 sau 0784.215.623.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton