Ce a făcut Meghan Markle cu florile de la nuntă. Un gest demn de o prințesă!

 Alina Dan
.

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle nu s-a încheiat odată cu marele eveniment în sine. Detalii interesante continuă să apară și astăzi, iar interesul simpatizanților regalității britanice și nu numai continuă să fie crescut pe acest subiect. Tocmai de aceea, cu un val de simpatie și un plus de popularitate a fost primită și informația despre ce a făcut Meghan Markle cu florile de la nuntă.

[gallery ids="2431639,2431640,2431641,2431642"]

Superbele flori care au decorat capela St George, în timpul ceremoniei de cununie a cuplului regal, opera designerului Philippa Craddock, nu s-au pierdut. Toate au fost transformate în buchete și oferite căminului St. Joseph din Londra.

Onorați de această 'livrare specială', locatarii căminului au mulțumit public, printr-o postare emoționantă pe Facebook. În imaginile cu mesajul pentru Harry, Meghan și Philippa, putea fi văzută o pacientă zâmbind în timp ce ținea în mâini unul dintre buchete.

'Căminul nostru miroase și arată grozav. Un gest minunat!', au scris reprezentanții St Joseph.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton