2019, anul în care cele mai multe vedete au devenit mame! 19 celebrități din România au născut!

.


2019 a fost, fără doar şi poate, anul naşterilor în showbiz! Nu mai puţin de 19 vedete au devenit mame, unele pentru prima oară, altele chiar pentru a şasea!

Cristina Ich


La final de octombrie, Cristina Ich a născut un „bebeluș perfect, după cum a declarat frumoasa brunetă. Totuși, experiența nașterii nu a fost una ușoară pentru Cristina, care a trecut prin momente extrem de grele când l-a adus pe lume pe Noah Alexandru.

„O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul ‹‹mamă›› în adevăratul sens al cuvântului, a scris Cristina Ich pe Instagram, la momentul acela.


Catrinel Menghia


„Bine ai venit pe lume, copilul meu! Caroline Léon Di Lodovico, 25.02.2019 / 05.49 am, este mesajul cu care Catrinel Menghia şi-a anunţat fanii că a născut. Actriţa a devenit mamă pentru prima oară la începutul lui 2019, iar pe tot parcursul sarcinii a făcut foarte mult sport pentru a se menține în formă. Ulterior, ea a postat pe Instagram un mesaj emoționant pentru copilul ei:

„Bună, micuțule! Te simt și știu sigur că este unul dintre cele mai puternice sentimente pe care le-am experimentat vreodată. Împărțim acest corp de șase luni și deja am experimentat atât de multe împreună. Eu și tati nu mai avem răbdare să te întâlnim. Șapte ani de dragoste încoronată de cel mai frumos cadou.


Andreea Bălan


Pe 4 martie, Andreea Bălan a născut-o pe Clara Maria, un moment pe cât de fericit, pe atât de greu. Cântăreaţa de 34 de ani a fost la un pas de moarte, după ce a făcut stop cardiorespirator pe patul de spital, în timpul operaţiei de cezariană. După ce medicii şi-au dat acordul că poate merge acasă la fetiţa cea mare, Ella Maya, Andreea Bălan s-a lovit de o altă problemă: depresia postnatală.

„Am plâns. Plânsul e bun uneori, pentru că te descarci. Abia aștept să merg la terapie, iar eu merg de mulți ani la terapie, spunea, atunci, Andreea. Timpul a trecut şi artista este acum foarte bine.


Anca Serea


Anca Serea a devenit mamă pentru a șasea oară, pe 14 august, iar micuța Leah-Maria a echilibrat balanţa. Datorită ei, în familia Sînă-Serea sunt acum trei fetiţe şi trei băieţi. Anca şi-a dorit să nască natural, însă pe parcurs au apărut complicaţii şi medicii au intervenit chirurgical pentru a ajuta fetiţa să vină pe lume.

Căsătoriţi de patru ani, Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise Petru și Leah. Din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care a murit de cancer, Anca mai are doi copii, pe David şi pe Sara.


Alina Puşcaş


Alina Pușcaș a devenit pe 3 august mămică pentru a treia oară, după ce a adus pe lume o fetiță, botezată Iris. „Iris s-a născut cu aceeași greutate pe care au avut-o la naștere Alex și Melissa, adică 2,800 kg, este foarte bine, mănâncă, nu mult, doarme mult și cred că până acum am auzit-o plângând numai în momentul în care a fost scoasă din burtică.

Am ales numele Iris pentru că are legătură cu muzica rock, atât de dragă lui Mihai, a spus Alina imediat după marele eveniment. La două luni după ce a născut, prezentatoarea „Te cunosc de undeva a îmbrăcat şi rochia de mireasă, devenind, şi în acte, soţia medicului Mihai Stoenescu.


Gabriela Cristea


Gabriela Cristea a născut-o în martie 2019 pe Thea Iris Selena şi la începutul lunii septembrie, micuţa a fost creştinată, naşi fiind Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. „Draga mamei, după Bella Victoria Margot nu am crezut că mai există altceva, tu ne-ai arătat că Universul este surprinzător. Îți mulțumim că ne-ai ales ca părinți. Mami, tati și Suri te iubesc până la Cer și înapoi!!! #victorienii', a scris Gabi Cristea pe Facebook, la momentul acela.

Înainte de petrecerea ei de botez, micuţa Thea Iris a fost domnişoara de onoare a mamei sale, alături de sora ei, Bella Margot. Pe 24 august, Gabriela a îmbrăcat rochia de mireasă, la patru ani de la cununia civilă.


Ramona Bădescu


La 51 de ani, Ramona Bădescu şi-a văzut împlinit visul de a avea un copil. La jumătatea lui octombrie, aflam că vedeta a născut un băiețel perfect sănătos, la o clinică privată din Roma. Ramona și-a ținut sarcina ascunsă până în ultimul trimestru, la fel ca şi identitatea tatălui celui mic. A povestit, totuşi, cum l-a cunoscut pe bărbatul care a făcut-o mamă:

„Prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitatea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Ulterior, l-a cunoscut mai bine şi a făcut-o să simtă iubirea aşa cum nu a mai simţit niciodată în viaţa ei.


Flavia Mihăşan


La începutul lui iunie, Flavia Mihășan și Marius Moldovan au devenit părinți. Băiețelul a venit pe lume la un spital din București, în mare secret. Vestea a fost făcută publică, în mediul online, câteva zile mai târziu.

„Dintre toate întâlnirile din viețile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. Aș scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung!, a scris Flavia Mihășan pe Instagram. Băieţelul a fost creştinat pe 22 septembrie şi a primit numele Carol, iar nașii acestuia au fost Cocuța și Bogdan Boantă.


Diana Dumitrescu


La începutul lui septembrie, Diana Dumitrescu a devenit mama lui Carol Anton, copilul pe care îl aştepta de mult timp. „Acum un an de zile spuneam amândoi un DA hotărât, fericiți și bucuroși că pornim împreună pe drumul vieții în dorința de a ne construi o familie. De câteva zile, în viață noastră a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiți oameni de pe planetă!

Suntem în al nouălea cer! Azi sărbătorim un an de căsnicie alături de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit în familia noastră! Să îți fie viața magică și plină de culoare! Te iubim!, a spus vedeta după ce a născut.


Adina Postelnicu


La trei ani de când îşi pierduse orice speranţă că va avea vreodată un copil, Adina Postelnicu a născut o fetiţă sănătoasă, botezată Zaynab Maria. „Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu, şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea. Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă.

La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă, a mărturisit Adina de la Heaven (40 de ani). După un divorţ şi alte relaţii eşuate, artista pare că şi-a găsit liniştea în braţele rapperului Glance, originar din Yemen, pe care speră să-l mai facă încă o dată tătic.


Monica Iagăr


Monica Iagăr a devenit mamă pentru a treia oară la 46 de ani. Fosta sportivă și-a dorit și un băiețel, iar minunea Efrem a apărut în viața ei când se aştepta mai puţin. „Binecuvântat să fii, Efrem, și bine ai venit la noi acasă! Mami, tati și surorile te iubesc!, a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Monica Iagăr s-a despărțit de Cosmin Cernat în 2009 și și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Neacșu, fost campion la judo. Monica Iagăr mai are două fete din căsnicia cu Cosmin Cernat, pe Maya, în vârstă de 10 ani, și pe Ayana, în vârstă de 16 ani.


Oana Andoni


Pe 8 octombrie, Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta Pro TV a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a primit din partea medicilor nota zece la naștere. Oana a preferat să poarte în secret această sarcină şi a dezvăluit că va aduce pe lume încă un copil abia când era gravidă în luna a şaptea.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră, ne-a declarat proaspăta mămică imediat după fericitul eveniment. Oana Andoni este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica încă din anul 2006 și mai au împreună o fetiță de opt ani, Erica.


Mirela Vaida


În primăvară, barza a venit pentru Mirela Vaida cu al treilea copil. „La cât l-am ameninţat că îl scot forţat dacă nu vine singur, Tudor Ştefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10! Un băieţel tare luminos, care s-a născut repede şi uşor.

Suntem foarte bine amândoi şi mulţumim tuturor celor care au fost cu gândul alături de noi, a scris Mirela pe Instagram, chiar din sala de naşteri. Mirela Vaida mai are doi copii, o fetiţă, Carla, de 4 ani şi 2 luni, şi un băieţel, Vladimir, de 2 ani şi 8 luni.


Simona Gherghe


Pe 9 mai, Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară, când a adus pe lume un băieţel botezat Vlad Ioan. Micuţul a avut la naştere 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10. Alături de Simona Gherghe, în sala de naşteri, s-a aflat soţul ei, Răzvan Săndulescu.

„Chiar dacă e micuţ, băieţelul nostru e puternic! Am aşteptat momentul acesta vreme de nouă luni şi nu există bucurie mai mare. Ana şi Vlad sunt minunile noastre şi suntem foarte fericiţi, a declarat prezentatoarea emisiunii „Acces Direct. La 41 de ani, Simona recunoaște că viața cu doi copii nu este deloc ușoară, însă se gândește și la al treilea.


Valentina Pelinel


Pe 1 martie, Valentina Pelinel le-a adus pe lume pe gemenele Maria Rania şi Maria Indira. Ambele nume provin din sanscrită, iar Rania se regăsește și în limba arabă, semnificația lor fiind una specială. Rania înseamnă Regină (iar în greacă, și Paradis), iar Indira – Frumusețe.

Valentina şi Cristi Borcea mai au împreună un băieţel pe nume Milan, în vârstă de aproape patru ani. Chiar dacă nu a fost lângă fetele sale în primele clipe de viață, Cristi Borcea i-a trimis Valentinei Pelinel un buchet mare de trandafiri roșii, prin intermediul șoferului.


Cristina Dochianu


La jumătatea lui noiembrie, Cristina Dochianu şi-a strâns la piept cel de-al treilea copil – un băieţel botezat Nicolas, după o sarcină ţinută în secret. Cristina s-a căsătorit în anul 2013 cu Cristian Fogarassy, în cadrul unei ceremonii discrete, ce a avut loc lângă Orșova, orașul în care blonda și-a petrecut copilăria.

În 2015, Cristina a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță, Yvonne, iar în urmă cu doi ani s-a născut și un băiețel, vedeta reușind să-și ascundă sarcina vreme de opt luni.


Deea Maxer


După mulţi ani în care a încercat să-şi convingă soţul să mai aibă un copil, în octombrie 2019, Deea Maxer şi-a văzut împlinită dorinţa de a avea şi o fetiţă, botezată Maysa. Naşterea celui de-al doilea copil nu a fost ferită de probleme.

„Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie, însă au avut grijă de mine doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam, la un moment dat, opt pense în burtă, spunea Deea când s-a trezit din anestezie. Din fericire, totul s-a terminat cu bine şi familia Maxer este mai fericită ca niciodată, în cei 11 ani de căsnicie.


Ianna Novac


Așteptarea a luat sfârșit pentru Ianna Novac şi, pe 7 august, și-a strâns în brațe cel de-al doilea copil. „Suntem cei mai fericiţi din lume! Astăzi, Alexandru a venit pe lume. Nu există bucurie mai mare pe Pământ! Nu există dar mai mare pentru noi. Mulţumim, Doamne, pentru această binecuvântare!, a scris Ianna Novac pe reţelele de socializare, după ce a născut.

Artista mai are o fetiță pe nume Erika, ea fiind cea care a ales numele bebelușului. „Eu nu ştiam că sunt însărcinată. Ericuţa noastră ne-a adunat într-o seară şi zice ea: să ştiţi că eu m-am hotărât, o să am un frăţior şi o să îl cheme Alexandru, a spus Ianna.


Alessandra Stoicescu


La 43 de ani, vedeta Antenei 1, Alessandra Stoicescu, a devenit mamă pentru prima oară pe 29 iulie, când a venit pe lume fetiţa ei şi a lui Sergiu Constantinescu. Fetița se numește Sara, după cum a povestit recent Alessandra:

„Am visat într-o noapte numele de Sara, şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel, a scris vedeta TV pe contul său de socializare, unde le-a prezentat-o pe fetiţă fanilor săi din online. Două luni mai târziu, Sara Maria a fost botezată, naşii ei fiind Gabriela Firea și Florin Pandele.

Foto: ARHIVA VIVA!, INSTAGRAM, FACEBOOK

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton