La 44 de ani, Dana Budeanu arată ca o puștoaică! Imagini rare din vacanța ei de lux: "Mănânc prăjitură în fiecare zi"

 Dumba Gabriela
.

În curând împlinește 44 de ani, dar nici că i-ai dat mai mult de 24, la cât de bine arată! Iar Dana Budeanu știe asta și profită de orice ocazie pentru a-și arăta silueta impecabilă, mai ales când se află în vacanță. Iar cei si cele care cred că reușește să-și mențină o siluetă de topmodel cu diete drastice, ar trebui să știe că Dana Budeanu este un fan declarat al deserturilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aflată în vacanță, cel mai probabil pe Coasta de Azur, unde merge în fiecare vară, Dana Budeanu a postat câteva fotografii pe Instagram și Facebook în care apare în toată splendoarea ei. Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai deșteaptă dintre toți' – a scris ea, în dreptul pozelor care au adunat rapid câteva mii de aprecieri ale fanilor ei.

337560710_1410344586422450_462541667708773261_n337560710_1410344586422450_462541667708773261_n

Cum se menține Dana Budeanu în formă, la 44 de ani

Din setul de fotografii de vacanță postate de Dana Budeanu pe rețelele de socializare nu a putut lipsi poza cu desert, felul său de mâncare preferat. Mănânc prăjitură în fiecare zi' – a transmis ea, în dreptul pozei.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 1.00.

Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort.

Rodia de dimineață… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă' – povestea ea, pe Instagram.

Citește și: Ce părere are Dana Budeanu despre viitoarele mirese care își duc partenerii de viață la cursuri de dans pentru valsul mirilor: ‘Nunta este o petrecere pentru adulți. E horror, penibil…’

Citește și: Dana Budeanu, verdict dur pentru femeile care merg la piscină ca să facă poze: ‘Acum e filtrul ăsta de îți pui corpul direct. Mâini, picioare, sâni, tot…’

Citește și: Nea Marin, detalii neștiute despre nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu: „Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept'

În ce relații este Dana Budeanu cu tatăl fiicelor sale

Dana Budeanu are două fiice gemene, Dana și Maria, în vârstă de 18 ani, din fostul mariaj cu afaceristul Radu Budeanu. Dana și Radu au divorțat în urmă cu 13 ani, iar fetele au rămas în grija ei.

A existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt, și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți.

Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect.' a spus Dana Budeanu, acum câteva luni.

Dana Budeanu, despre femeile cu celulită

Dana Budeanu știe că arată foarte bine și se mândrește cu corpul ei, astfel că recent a făcut un nou episod din Verdict, unde a abordat problema femeilor care merg la piscină și au celulită. Nu, stilista nu le critică pentru cum arată, ci doar pentru faptul că nu își acceptă condiția și aleg să folosească filtre pe Internet pentru a ascunde imperfecțiunile de la nivelul pielii.

„Ea îl ține pe fătălău și îi face poze până se închide piscina. El a venit la piscină, dar nu apucă să de dezbrace, nu apucă să se întâmple. Efectiv, nu apucă să se dezbrace pentru că ea începe poza. Pozatul pe marginea la piscină și o auzi: ‘Dă-mi să văd! Așa! E bine așa? Nu te mai pune în 1000 de poziții că ești plină de celulită.

În orice lumină de la piscină se vede că ești plină de celulită. Bine, acum este filtrul ăsta de îți pui corpul direct. Cum e ălă de față, e corp direct. Îți pui corpul, mă. Mâini, picioare, tot, sâni. Și știi ce mai se întâmplă? Ele citesc, măi. Citesc și le enervează copiii care se aruncă în apă că ei îi stropesc cartea’, a spus Dana Budeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton