La 48 de ani, Ioana Năstase vrea să fie mamă de fetiță: "Dumnezeu știe când, cum, cu cine, în ce fel"

 Dumba Gabriela
.

La 48 de ani, Ioana Năstase își dorește foarte mult să fie și mamă de fetiță. Soția lui Ilie Năstase este bunica unei fetițe de cinci ani pe care o răsfață mereu cu hăinuțe și jucării, însă visează ca într-o zi, cât mai curând, să aibă și ea fetița ei. Soția lui Ilie Năstase dă de înțeles că nu-l ia neapărat în calcul pe Ilie Năstase pentru a-și îndeplini acest mare vis, ci este deschisă și către alte opțiuni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie și Ioana Năstase sunt în continuare împreună, un cuplu solid, deși mulți nu dădeau șanse relației, mai ales că au fost chiar la un pas de divorț. Acum, soția fostului tenismen recunoaște că ar vrea să devină mamă de fată, însă rămâne de văzut dacă Ilie Năstase este dispus să schimbe scutece la 77 de ani.

8a03b4fe-77cd-4b46-aadb-5d0c50fd29a18a03b4fe-77cd-4b46-aadb-5d0c50fd29a1

Ioana Năstase își dorește o fetiță și speră să devină mamă cât mai repede

Ioana Năstase nu exclude posibilitatea de a deveni mamă în viitor și a dezvăluit cu sinceritate că își dorește cu ardoare să aducă pe lume o fetiță. Până atunci, însă, o bucură foarte mult florile pe care i le aduce Ilie Năstase.

„Da (n.r. Ilie Năstase ține cont de faptul că ea a spus că n-ar putea să trăiască fără flori), și aseară mi-a luat un buchet imens de trandafiri, cu crini, îl am pe masă. Da (n.r. florile sunt cel mai frumos cadou pentru ea). Trebuie să recunosc că eu nu stau în casă fără flori', a spus Ioana Năstase pentru Spynews.ro.

Ioana Năstase recunoaște că ar vrea să devină mamă de fată și nu o sperie faptul că are 48 de ani, o vârstă la care nu multe femei își doresc copii. Soția lui Ilie Năstase dă de înțeles că nu-l ia neapărat în calcul pe Ilie Năstase pentru a-și îndeplini acest mare vis, ci este deschisă și către alte opțiuni.

„Eu îmi doresc din suflet o fetiță, chiar îmi doresc, dar acum Dumnezeu știe când, cum, cu cine, în ce fel', a mai spus Ioana Năstase.

„Voi știți că băiatul meu are o fetiță, iar acel magazin este unul mai deosebit, cu lucruri mai deosebite, iar doamna de acolo când primește marfă mă sună, iar eu am fost să-i cumpăr nepoatei hăinuțe. Nici vorbă însă de sarcină sau așa ceva. Eu mi-am dorit foarte mult și o fetiță, iar dacă Teuțu, băiatul meu, a avut el parte, atunci o răsfățăm pe ea, întotdeauna încerc să-i cumpăr ce e mai frumos. Dar se și vedea că mă uitam la hăinuțe de vreo 4 anișori, nu de bebeluș', a spus Ioana Năstase pentru sursa citată.

Citește și: Cum a reușit Claudia Pătrășcanu să se îngrașe 5 kilograme: ‘Eram foarte slabă. Acum am forme și îmi place. A fost o chestie intenționată…

Citește și: „Încă mai cred în căsătorie și băieții vor un frățior…’ Claudia Pătrășcanu este pregătită să-și refacă viața sentimentală și să devină din nou mamă

Ioana Năstase a împlinit recent 48 de ani și vârsta nu o sperie absolut deloc

Pe 15 septembrie, Ioana Năstase a împlinit 48 de ani și nu evită să dezvăluie asta, ba chiar spune că își iubește vârsta și nu o sperie deloc trecerea timpului.

Ioana și Ilie Năstase au decis să plece într-o escapadă romantică în Istanbul pentru a sărbători această ocazie specială, ideea fiind a celebrului tenismen.

„De ziua mea am fugit puțin de aglomerație și agitație împreună cu Ilie. Așa am simțit noi doi să facem. Suntem acum în Istanbul, la prietena mea pentru câteva zile. Până luni o să stăm la ea.

Da, am împlinit 48 de ani, dar mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă cu această vârstă. Ilie deja mi-a făcut, de aseară, din Aeroport un cadou, și anume mi-a cumpărat un buchet de flori pentru că el știe că nu pot sta fără flori, dar mi-a spus că urmează ca astăzi să îmi cumpere un buchet mai mare de flori pentru că merit plus excursia asta din Turcia a venit tot din partea lui', a mărturisit Ioana Năstase pentru Click.ro, la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton