De ce nu poate ajunge Adelina, sora Denisei Răducu, la parastasul de 5 ani: "Avem niște probleme..."

 Raiciu Adriana
.

Au trecut 5 ani de la moartea Denisei Răducu! Denisa Răducu nu a fost uitată nici acum, la aproape 5 ani de la moartea sa fulgerătoare. Golul lăsat de regretată cântăreață este imens, iar familia nu poate accepta nici acum că nu mai este în viață. Recent, sora artistei a vorbit despre cea pe care a iubit-o extrem de mult, dar a precizat și motivul pentru care nu poate ajunge la parastasul de anul acesta! Iată declarațiile făcute de Adelina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS!

În data de 23 iulie 2017, Denisa Manelista sau Denisa Răducu, pe numele său real, s-a stins din viață, după o luptă grea cu o boală nemiloasă. Moartea artistei a venit ca un trăsnet atât pentru familie, cât și pentru fanii acesteia și nici la aproape cinci ani de atunci nu pot accepta că nu mai este printre ei.

denisa-raducu-1-592×1024-1denisa-raducu-1-592×1024-1

Recent, Adelina, sora cântăreței, a dezvăluit că nu poate ajunge la pomană de 5 ani, fiind o situație destul de complicată cu locul de muncă al soțului ei. Iată ce alte declarații a mai făcut aceasta!

Citește și: Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu:„E prima după atât de mult timp

Citește și: Ce ritual are mama Denisei Răducu în fiecare noapte:’Mă trezesc la 3, ora la care a murit, și…’

Citește și: De ce a refuzat Dan Negru ofertele de a intra în politică:„Mi s-a propus Camera Deputaților’

Citește și: Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan:„Plătesc singură chiria la Milano!’

Au trecut 5 ani de la moartea Denisei Manelista!

Exceptând anul 2020, atunci când nu a putut ajunge acasă din cauza regulilor impuse de pandemia de coronavirus, Adelina nu a lipist de la niciun parastas. De data aceasta, la 5 ani de la moartea artistei, lucrurile stau diferit. Nu poate ajunge în România, întrucât soțul ei nu-și poate lua concediu.

'Nu am cum să ajung în România. Avem niște probleme. Soțul meu nu poate să își ia concediu, abia și-a schimbat locul de muncă și, aici, în Spania, chestiunile sunt destul de stricte când vine vorba de legislația muncii. Fiica noastră cea mare pleacă în California, cu o bursă de tenis, nici ea nu poate veni', a spus Adelina, sora Denisei Manelista, potrivit Fanatik.

Adelina a mai mărturisit că și-ar fi dorit din tot sufletul să fie acasă, lângă părinții ei, și să îi mai liniștească, dar și să meargă la mormânt. Totuși, se consolează cu faptul că este tot timpul în gândul ei și o pomenște zilnic în rugăciunile sale.

'Nu putem ajunge la priveghi în acest an, ne doare cumplit. Știu că Denisa nu ar fi supărată pe mine, mi-ar spune că doar că mă gândesc la ea ajunge, dar, vă zic sincer, mă doare… Voiam să stau lângă mama, să îi mai șterg din lacrimi, voiam să îl mângâi pe tata… Dar nu se poate', a mai spus Adelina, tristă, potrivit sursei citate anterior.

Parastasul de 5 ani, organizat în curtea casei

Totodată, evenimentul trist va avea loc în curtea casei lor, iar mama regretatei artiste va pregăti felurile de mâncare pe care Denisa le adora- sarmale cu mămăliguță, pui fript și ciorbe.

'Mama se va apuca să gătească, vor fi, cu siguranță, mulți oameni din sat. Lumea o iubea pe Denisa mult, ea a fost simpatizată de toți. Și era, cu adevărat, o fiică a satului, toți îmi povestesc cum se amuzat pe seama noastră și când eram deja mai măricele, că fugeam desculțe pe acolo, că ajutam femeile mai în vârstă', a mai spus Adelina.

sursă foto- Facebook, arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton