5 lucruri pe care nu le știai despre Meghan Markle

 Oana Pantazi
.

Meghan Markle este în acest moment, poate, una dintre cele mai fericite, dar și mai invidiate femei de pe planetă. La 37 de ani, este o actriță de succes și urmează să devină curând soția unuia dintre cei mai râvniți burlaci cu sânge albastru – Prințul Harry. Viața ei a fost atât de scormonită, încât nimeni nu-și poate închipui că mai există ceva nedescoperit. Cu toate astea, iată 5 lucruri pe care nu le știai despre Meghan Markle!

 

Printul Harry şi Meghan Markle se vor căsători în luna mai.

 

Luna mai a anului 2018 va ține cu siguranță toată populația planetei cu sufletul la gură, în așteptarea căsătoriei dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Se fac speculații despre rochia de mireasă, despre ținuta mirelui și ale invitaților, despre locul unde va avea loc nunta, dar și despre destinația lunii de miere. Viețile celor doi îndrăgostiți sunt acum sub lupa tuturor – de la televiziuni, publicații cu ștaif, tabloide și oameni de rând.

 

Au curs râuri de cerneală pe tema relației dintre Meghan și Harry, s-a comentat despre mariajul ei ratat, despre rolurile în care a jucat, dar și despre faptul că provine dintr-o familie birasială, mama ei fiind de culoare. Meghan Markle încă mai poate oferi surprize. Iată 5 dintre ele!

 

  1. Meghan nu este primul ei prenume. Numele complet al actriței este Rachel Meghan Markle.
  2. Înainte de a fi actriță, a fost pasionată de caligrafie. Până să cunoască succesul în industria filmului, Meghan s-a întreținut caligrafiind invitații de nuntă și pentru evenimente.
  3. A început să practice yoga de la vârsta de 7 ani. Mama ei a învățat-o să practice această disciplină și s-au antrenat împreună.
  4. Ea și Harry sunt veri îndepărtați. Conform arborelui genealogic, aceștia sunt înrudiți prin intermediul unui urmaș din secolul XV al Reginei-mame.
  5. În 2016, Meghan a fost cea mai căutată actriță pe Google. Actrița este, de altfel, și o bloggeriță de succes.

 

Oana Pantazi

Foto Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton