La 57 de ani, mama Antoniei este o bunică superbă și fără operații estetice: "Voi fi întotdeauna un suflet tânăr". Cum se îngrijește Denise Iacobescu

 Dumba Gabriela
.

La 57 de ani, mama Antoniei este superbă și evită operațiile estetice, dezvăluind că, pe lângă genele bune, a învățat să aibă grijă de pielea ei încă de la vârsta de 12 ani. Denise Iacobescu spune frecvent că frumusețea este dată și de ceea ce se află în interior, iar ea și-a propus să fie pentru totdeauna un suflet tânăr. Iată cum se îngrijește mama Antoniei, la 57 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mama Antoniei este urmărită de peste 40 de mii de oameni pe Instagram și de aceea postează destul de des fotografii și sfaturi pentru ei, fiind răsplătită de aceștia cu sute de complimente și inimioare. Denise Iacobescu postează mesaje motivaționale, iar eticheta pe care o folosește în toate postările sale este „tânără pentru totdeauna”.

173812204_4209286412443255_2304968135986286121_n173812204_4209286412443255_2304968135986286121_n

Cum are grijă mama Antoniei de ea, la 57 de ani. Denise Iacobescu evită operațiile estetice

Mama Antoniei se poate lăuda cu frumusețea naturală, căci Denise nu are nicio intervenție estetică. Mai mult, în calitate de cosmeticiană, ea a dezvăluit și câteva dintre regulile pe care le respectă pentru un ten fără imperfecțiuni.

Până acum nu am intrat în nici o clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele  pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă.

Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană’, a spus mama Antoniei în urmă cu ceva timp pentru Click.

Cât despre siluetă, Denise nu ține o dietă strictă și nici nu se înfometează: „Mănânc cam tot ce vreau. Dulciurile sunt păcatul meu. Îngheţata e pe primul loc, apoi amandinele. Nu sunt simandicoasă la mâncare, însă am renunţat la pâine„.

Chiar dacă mai trișează uneori, mama Antoniei încearcă să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat și face sport pentru a se menține în formă: „Încerc să rămân în formă. Dacă cumva am întrecut măsură, o las mai moale pentru că sunt gurmandă ce-i drept. Dacă simt eu că am pus ceva kilograme în plus încerc să mă mai abțin. Desigur, salatele, piept de pui, cam orice manâncă oricine ține dietă„.

Citește și: Ce surpriză a primit Antonia de la mama ei, Denise Iacobescu, în direct: „E genul de persoană care…’

Citește și: Așa fiică, așa mamă! Denise Iacobescu este extrem de sexy la 53 de ani. Care sunt secretele mamei Antoniei pentru o formă fizică de invidiat

De ce nu s-a mai recăsătorit mama Antoniei

Părinții Antoniei au decis să se despartă pe vremea când artista avea doar 15 ani și locuiau în America. După divorțul părinților, Antonia a rămas alături de mama ei și, în timp, au revenit în România. Deși tatăl s-a însurat cu o altă femeie și are o fiică, Denise Iacobescu a ales să se dedice doar vedetei și, ulterior, nepoților.

Antonia a povestit că nu i-a interzis niciodată mamei sale, Denise Iacobescu, să se recăsătorească, însă nici nu a pus presiuni asupra ei. Deși Mihail Iacobescu nu este tatăl biologic al artistei, vedeta l-a iubit din primul moment și l-a considerat atât părintele său, cât și un prieten de nădejde.

În ciuda neînțelegerilor dintre ei, Denise și Mihail și-au dat toată silința ca fata lor să fie crescută într-un mediu plăcut și să aibă parte de o educație aleasă.

„Am avut mereu o relație apropiată de părinții mei, m-au educat strict, dar știu că au făcut-o spre binele meu. În același timp, știam că pot să mă adresez lor în orice problemă aveam și știu că am avut o educație sănătoasă pe care încerc să o transmit mai departe copiilor mei’, a mărturisit Antonia pentru ego.ro, acum ceva timp.

În vreme ce tatăl ei și-a refăcut viața și are o fetiță, Alessia, care e de-o vârstă cu Maya, fiica Antoniei și a lui Vincenzo Castellano, Denise Iacobescu a preferat să nu se recăsătorească și a ales să-și ia în serios rolul de bunică.

„Mama este o femeie matură care știe ce este mai bine pentru ea și știe că din partea mea, are toată susținerea de care are nevoie, orice ar vrea să facă. Este o femeie puternică, o bunică minunată și o iubesc mult’, spunea Antonia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton