La 65 de ani, Laurențiu Cazan le dă admiratoarelor sale autografe pe decolteu: "Unele sunt mai îndrăznețe"

 Dumba Gabriela
.

Și la 65 de ani Laurențiu Cazan este asaltat de admiratoare, după fiecare concert. Interpretul celebrei piese „Say Something” a dezvăluit că nu doar o dată a oferit autografe pe sâni, picioare sau decolteu, însă pe Laurențiu Cazan nu-l deranjează și apreciază iubirea pe care i-o poartă fanii săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Cazan este oprit, adesea, pe stradă, în Buzăul natal, unde a dorit să rămână, departe de forfota din București. Îi place să stea, la o vorbă, cu oamenii, să le asculte poveștile de viață. Le mai aduce și câte o mică alinare, printr-o glumă sau un compliment și le dă autografe pe piele.

31131358_1735213563239789_3639686162873843712_n31131358_1735213563239789_3639686162873843712_n

Cele mai ciudate locuri în care a dat Laurențiu Cazan autografe

Laurențiu Cazan nu duce lipsă de admiratoare nici la 65 de ani. Artistul a fost însă surprins de cererile îndrăznețe ale unora dintre ele.

'Mi-au cerut autografe pe picioare, pe mâini, una a venit să îi dau pe burtă, cred că și pe sâni i-am dat alteia, mi-au cerut, da, și pe decolteu, unele sunt mai îndrăznețe. Autografele pe piele mi se par bizare, dar, dacă așa vor oamenii… Importantă este motivația, gândul bun', s-a confesat Laurențiu Cazan pentru Impact.ro.

Laurențiu Cazan a dezvăluit că îi place să stea de vorbă cu fanii săi, atunci când timpul îi permite, le ascultă pe doamne povestindu-i diverse experiențe persoanale și le ajută cu sfaturi.

'Dacă întrebi oamenii ce mai fac, cu adevărat, în viața lor, nu este bine. Își aduc aminte ba că a bătut-o soțul sau că i-a plecat copilul la muncă în străinătate. Eu laud oamenii, mai ales pe femei le laud, așa le smulg câte un zâmbet. Nu afișez atitudinea asta arogantă de vedetă, cum fac alții, eu dau mâna cu ei.

Citește și: Cum arăta Roxana Vancea înainte să slăbească 13 kilograme și cât cântărește acum: ‘Eram numai bună la proțap’

Citește și: Oana Roman a fost jefuită de menajere, după ce a apelat la serviciile unei firme de curățenie: „Mi-au dispărut lucruri’. De ce nu a depus plângere la Poliție

Citește și: Sora lui Dan Bordeianu a fost diagnosticată cu cancer acum 15 ani: „Mi s-au dau două luni de trăit! Copiii mei erau mici'

Oamenii sunt necăjiți, lumea e tare supărată, de aceea nu întreb: 'Ce faci?', mai bine îi las pe ei să zică ce doresc. Chiar dacă văd o femeie mai plinuță, eu îi spun că a mai slăbit, iar bărbaților le spun că le stă bine cămașa. Îi laud pe toți, este o plăcere să stau cu ei de vorbă', a mai declarat Laurențiu Cazan.

Deși are multe admiratoare, Laurențiu Cazan e tot burlac și la 65 de ani

Laurențiu Cazan a fost căsătorit, timp de patru ani, în Olanda. Dar, după acea experiență, solistul a revenit la părerea că tot româncele au cele mai multe calități, însă este tot burlac și la 65 de ani.

'Femeile din Olanda sunt diferite de românce. Totuși, cu toată iubirea față de poporul olandez, care e un popor minunat, sunt cosmopoliți și iubesc muzica, totuși, româncuțele noastre au încă o anume feminitate în plus față de alte femei, din Europa, încă nu și-au pierdut acea dragoste față de familie, sunt pricepute la mâncare, îți mai fac o ciorbiță, acolo mâncam prin mall-uri.

Egalitatea dintre femei și bărbați este înțeleasă greșit, nu poți pune femeia să taie copaci, iar pe bărbat să cârpească ciorapi. Un bărbat nu poate să nască, iar femeia nu poate merge la război, cu paloșul în mână și să stea în tranșee. Femeia trebuie iubită, înțeleasă, îmbrăcată frumos, răsfățată', spunea Laurențiu Cazan acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton