La 83 de ani, Al Pacino va fi tată a patra oară! Cine este iubita lui și cu câți ani este mai tânără

.

La 83 de ani, Al Pacino va fi din nou tată. A patra oară! Femeia care îl va face să simtă din nou emoțiile paternității este o tânără de care s-a îndrăgostit anul trecut, în aprilie. Noor Alfallah, mai tânără cu 53 de ani decât actorul din „Nașul” este deja însărcinată în opt luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Al Pacino, care a împlinit în aprilie 83 de ani, mai are trei copii: o fiică cu Jan Tarrant și gemeni cu Beverly D’Angelo. Actuala iubită a actorului a mai avut o relație cu o vedetă trecută de prima tinerețe, respectiv Mick Jagger, care avea cu 50 de ani mai mult decât ea, în vremea în care erau îndrăgostiți unul de celălalt.

53544535354453

Cine este actuala iubită a lui Al Pacino, care îi va dărui al patrulea copil

Primele zvonuri despre o posibilă idilă între cei doi au apărut în aprilie 2022, când au fost surprinși de paparazzi luând cina la un restaurant din Los Angeles. Cu toate acestea, la vremea respectivă, mai multe surse au declarat pentru Page Six că cei doi se întâlneau încă din timpul pandemiei COVID-19.

„Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați… Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine. (…) Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei. Ea se învârte în cercurile celor cu mulți bani și provine la rândul ei dintr-o familie înstărită', a a declarat atunci o sursă pentru Page Six.

Producătoare TV, Noor Alfallah a fost iubita celebrului solist al Rolling Stones, Mick Jagger, care, la vârsta de 78 de ani, avea cu 50 de ani mai mult. S-au despărțit în 2017, când el avea 73 de ani, iar ea 23. La acea vreme, Noor spunea că are „multe amintiri grozave' cu Mick și că nu are regrete.

Citește și: Anca Serea câștigă și peste 100.000 de euro anual, ca influencer: „Sufiecient de bine și de mulți încât să…'

Citește și: Roxana Blagu, încă un mesaj disperat pentru fiica pe care nu a îmbrățișat-o de 9 ani: „Nu o condamn pe ea'

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Cristinei Bălan după ce a devenit mamă a treia oară și cum se descurcă acum: „Am mai multă energie decât la 30 de ani’ / EXCLUSIV

După ce ea și Mick s-au despărțit, s-a speculat că Noor a avut o idilă cu regizorul și actorul Clint Eastwood, în vârstă de 91 de ani, în 2019, totuși, ea a insistat că sunt doar prieteni de familie.

Noor s-a întâlnit, de asemenea, cu filantropul miliardar Nicolas Berggruen, acum în vârstă de 61 de ani, în 2018. De asemenea, a fost văzută întâlnindu-se cu regizorul Eli Roth, în vârstă de 51 de ani, în același an.

Noor a crescut în cartierul exclusivist Beverly Hills din Los Angeles și a studiat la UCLA School of Film and Television, înainte de a se angaja ca producător de film. Cel mai mare dintre cei patru frați, Noor are un tată kuweitian, Falah, și mama americancă, Alana, potrivit hotnews.ro.

Acum doi ani, Al Pacino a fost părăsit de iubita sa

În urmă cu doi ani, Al Pacino a fost părăsit de iubita sa, actrița israeliană Meital Dohan, aceasta recunoscând că „Este greu să fii cu un bărbat atât de bătrân, chiar dacă îl cheamă Al Pacino'. Actrița a mai susținut că a renunțat la vedeta din „Nașul' după doi ani de locuit împreună, pentru că lui Pacino „nu-i plăcea să cheltuiască bani'.

„Diferenția de vârstă este dificilă, da', a recunoscut ea. „Am încercat să trec peste asta, dar trebuie să rămân sinceră cu mine. Acum este un bărbat în vârstă. Cu toată dragostea mea, relația nu a durat.”

Ea a adăugat că Pacino, a cărei avere a fost estimată la 165 de milioane de euro, i-a cumpărat doar flori. „Cum să spun politicos că nu-i plăcea să cheltuiască bani?' a spus. Singurele cadouri de la el erau florile. Pacino nu a fost niciodată căsătorit, dar are trei copii din relații anterioare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton