A bătut recordul! Brigitte Pastramă, o nouă intervenție estetică la față! Cum arată acum

 Oana Pantazi
.

Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă intervenție estetică, deși deja a îmbunătățit tot ce era de îmbunătățit… Iată însă că, recent, bruneta și-a mai făcut o intervenție de care e foarte încântată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă intervenție estetică recent, de care este foarte mândră! Deși a fost dăruită de mama-natură cu un trup frumos și un chip pe măsură, Brigitte Pastramă nu este mulțumită, se pare, de aspectul ei fizic, de vreme ce a făcut, până acum, mai bine de 20 de operații estetice! Bruneta a trecut prin cabinetul esteticianului de foarte tânără și, deși de-a lungul anilor, s-a tot „tunat”, nu vrea să se oprească aici.

„Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred că am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicați toți muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă”, mărturisea Brigitte Năstase cu doi ani în urmă.

Brigitte Pastramă, intervenție estetică la buze

Se pare însă că toate aceste intervenții, în care a investit sume fabuloase de-a lungul anilor, nu au fost de ajuns pentru Brigitte, care continuă să-și aducă mici îmbunătățiri. De data aceasta, bruneta a ales să-și facă din nou o intervenție estetică la buze, pe care și le-a mărit din nou! Ulterior, Brigitte, extrem de încântată de rezultat, a postat fotografia pe Instagram alături de mesajul „Îmi iubesc buzele”. Vedeta și-a făcut însă și o mică procedură la nivelul ochilor, unde a considerat, probabil, că mai este nevoie de îmbunătățiri.

Ulterior, Brigitte și-a făcut mai multe filmulețe, în care apare în stilul deja consacrat în social media, cu buzele țuguiate, pentru a le arăta fanilor ei cât de mult îi place noul ei look…

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma: „Nu se poate neglija suma”/ EXCLUSIV

Citește și: Cezara Dafinescu arată incredibil la 72 de ani! Dezvăluiri despre bărbații celebri care au curtat-o în tinerețe

Citește și: Nicolas Cage are doi nepoți români! Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Citește și: Cum arată Gabriela Spanic, regina telenovelelor, la 46 de ani. E transformată total: a slăbit și pare mai tânără

Primul implant, la 20 ani!

Deși la vârsta aceea nu ar fi avut nevoie, cu siguranță, de nicio intervenție estetică, Brigitte Pastramă a apelat la bisturiul chirurgului estetician acum 23 de ani

'Primul implant mamar a fost în 97 (2000€), l-am schimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€). Am o rinoplastie, făcută de un renumit doctor, deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€).

Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă, care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania. Operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)', a declarat ea în urmă cu ceva timp.

Brigitte-operatii-esteticeBrigitte-operatii-estetice

Câte operații estetice are Brigitte

Cu 4 ani în urmă, bruneta se declara mulțumită și se decisese să nu mai apeleze la chirurgul estetician… dar iată că acum numărul lor a trecut deja de 20 de operații.

„Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții.

Câte operații estetice mi-am făcut? Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime (și-a mărit posteriorul – n.r.). Sunt destule. Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăți tânăr și dacă poți să faci aceste mici artificii, de ce nu?, spunea Brigitte Pastramă pentru WOWbiz.ro, în 2016.

Iată însă că Brigitte nu s-a ținut de cuvânt și, până la 43 de ani, vârsta actuală, bruneta și-a mai adăugat câteva intervenții estetice în palmares. La finele lunii mai, bruneta a mers la o clinică din Turcia, unde și-a mai făcut niște ajustări, printre care și mărirea posteriorului prin injectarea de grăsime proprie, operație la care a apelat și în urmă cu doi ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton