A divorțat Liviu Dragnea, după 28 de ani, pentru Irina Tănase? "Nu am mai rezistat la această tensiune..."

 Dumba Gabriela
.

S-a crezut că Liviu Dragnea a divorțat de soția sa, după 28 de ani, din cauza Irinei Tănase. Fostul lider PSD infirmă, însă, zvonul și spune că nu a avut nici o legătură fosta lui iubită cu divorțul. Liviu Dragnea a vorbit despre adevăratele motive ale divorțului de Bombonica Prodana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Invitat în cadrul emisiunii „În oglindă”, Liviu Dragnea a vorbit despre relația cu Irina Tănase, dar și despre adevăratul motiv al divorțului de fosta soție. Cu această ocazie, fostul politician a infirmat zvonul conform căruia fosta lui iubită a fost motivul pentru care a divorțat de Bombonica Prodana.

bomba-irina-tranasebomba-irina-tranase

De ce a divorțat Liviu Dragnea de soția sa, după 28 de ani

Liviu Dragnea reamintește că în urmă cu câțiva ani, când era liderul partidului PSD, a trecut prin momente foarte grele, iar familia sa a fost foarte afectată din cauza linșajului la care era el supus. Iar una dintre consecințe a fost divorțul de soția sa.

Pur și simplu nu am mai rezistat la această tensiune (n. red el și fosta soție). Nu e făcută dintr-un aluat dur, atunci au fost niște ani urâți, eram hăituit, urmărit, cercetat, telefoane ascultate, și ale mele și ale copiilor. Greu de imaginat. Și nici nu am chef să explic. A cedat, pur și simplu. Și i-am respectat decizia„, a declarat Liviu Dragnea în emisiunea „În oglindă”.

„Ați stat 28 de ani împreună, când ați luat decizia de a intra în politica mare probabil că ați luat o decizie pentru dumneavoastră, nu a luat-o și ea (n. red fosta soție)„, a afirmat Mihai Ghiță.

„Politica mare… Când mi s-a propus să merg prefect, în decembrie 1996 și am zis că da, ea a plâns foarte mult. Și a zis că pasul ăsta, într-un final, nu o să ne facă bine. Ceea ce s-a dovedit a fi adevărat.(…) Nu pot să am regrete și nu vreau a discut despre… E o femeie pe care am respectat-o și o respect, fosta mea soție, mama copiilor mei„, a clarificat Liviu Dragnea.

Citește și: David Popovici, mărturisire sinceră despre momentul în care s-a îndoit de capacitățile sale: „Mi-am dat seama că…’

Citește și: Ce a postat Irina Tănase pe Instagram, la un an după despărțirea de Liviu Dragnea: „Lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă'

Citește și: Cine este Roger El Akoury, bărbatul cu care a fost surprinsă Irina Tănase. Cu ce se ocupă

Citește și: Cu ce se ocupă Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea.Ce studii are

A fost implicată Irina Tănase în divorțul lui Liviu Dragnea?

„Ați divorțat din cauza ei( n.red a Irinei Tănase)?„, a pus Mihai Ghiță punctul pe „i”.

„Nu. Nu am divorțat eu, soția a cerut. Și repet, i-am respectat decizia„, a clarificat Liviu Dragnea.

Întrebat de ce spun, totuși, lucrul ăsta, Liviu Dragnea a continuat:

„De ce spun oamenii despre așa zise aventuri cu Oana Leonte? Mi-aduc aminte astă vară că apăruseră niște articole că am fost cu Oana Leonte plecat din țară. Într-o zi au zis că în Republica Dominicană, într-o zi în Brazilia. Fraților, eu nu am nici pașaport. Nu puteam să merg cu omul ăla undeva. Deci nu am avut legătură cu fata asta și nici nu am, dar se tot continuă. De ce au apărut articole despre mine și Anamaria Ioniță?

Pentru audiență, pentru vizualizări sau pentru a-mi crea o imagine de om neserios. Eu nu cred în coincidențe. Pe mine nu mă afectează. Pe ele sigur că le afectează, două fete tinere care sunt târâte în această minciună.

Sper să înceteze. Campania de manipulare și asmuțire împotriva mea a populației din România a fost de o intensitate uriașă, de un profesionalism de admirat și foarte scumpă.”, a declarat Liviu Dragnea, în platoul emisiunii „În oglindă”.

Ce relație era între fosta soție a lui Liviu Dragnea cu iubita acestuia, Irina Tănase

Liviu Dragnea a oferit și răspunsul la întrebarea care a stat pe buzele tuturor, referitoare la motivul pentru care fosta lui soție a lipsit de la nunta propriului copil. La acea vreme s-a vehiculat că Bombonica Prodana nu a vrut să dea nas în nas cu Irina Tănase.

„Aveți doi copii, s-a scris că la nunta fiului soția nu a putut să vină din cauza relației pe care dumneavoastră o aveați (n. red cu Irina Tănase)„, a deschis Mihai Ghiță discuția.

„Nu, nici vorbă. Pur și simplu, nu a putut să vină pentru că nu s-a simțit bine. Atunci a trecut printr-o perioadă nebună, nu s-a simțit bine. Cu Irina am fost de multe ori la Alexandria, am făcut Paștele împreună, am făcut aniversări împreună acolo, cu copiii și fosta soție”, a explicat Liviu Dragnea, în emisiunea amintită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton