A fost Fulgy la reabilitare sau nu? „Am avut depresii, am meditat”

 Lăstun Ana Maria
.

Băiatul Clejanilor a revenit pe micile ecrane, iar declarațiile sale i-au determinat pe fani să se întrebe dacă Fulgy a fost într-adevăr la clinica de reabilitare sau nu. Artistul susține că a stat acasă și a meditat, luând astfel o pauză de la rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, dacă se știa că Fulgy a fost internat la o clinică de reabilitare, fanii acestuia au ajuns să se întrebe dacă informația este adevărată sau nu. Artistul a fost invitat la o emisiune televizată și a povestit că se simte bine, dar un alt detaliu a atras atenția tuturor. Fiul Clejanilor a negat că ar fi fost internat la o clinică de reabilitare și a dezvăluit că a fost, de fapt, acasă.

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie definitivă în privința scandalurilor cu Fulgy

Citește și: Primele imagini cu Fulgy, după ce s-a externat: „Am început și în mașină să am alarmă!”

Citește și: Ce făcea Fulgy când ieșea în club. Bodyguardul lui face dezvăluiri: 'Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva'

Citește și: Alina, fosta iubită a lui Fulgy, a vorbit despre consumul de droguri: „În trecutul lui Fulgy erau niște fete…'

Fulgy a recunoscut că utiliza substanțe interzise de mai bine de un an. Cu toate acestea, interpretul neagă că ar fi fost internat la clinica de reabilitare și spune că și-a dat seama singur cât de mult rău își poate face. Potrivit spuselor sale, în ultimele trei săptămâni Fulgy a stat acasă și a meditat, pentru că a vrut să ia o pauză de la rețelele de socializare, unde primea foarte multe comentarii negative.

fulgy-clinica-de-reabilitare-1fulgy-clinica-de-reabilitare-1

Fulgy susține că nu a fost internat în vreo clinică de reabilitare: „Am vrut să iau o mică pauză'

'Mă simt foarte bine, sunt fresh, sunt o persoană optimistă, pozitivă, mereu am fost așa, câteodată am mai căzut în mici depresii, se spune că de câte ori cobori cum te ridici… e important cum te ridici. Este vorba despre aproximativ acum un an atunci când din cauza patimilor substanțelor interzise, am consumat substanțe interzise acum o perioadă îndelungată de timp, am avut niște probleme, automat după ce le lași sunt niște simptome peste care am trecut.

 În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri comentarii. M-au făcut să iau o pauză de la social media. Am vrut să iau o mică pauză de 3 săptămâni.', a precizat artistul, la Xtra Night Show.

Fulgy, despre consumul de droguri: „Ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori mori'

După ce a mărturisit că a petrecut timp acasă, departe de ochii lumii, deși se știa că Fulgy este internat la o clinică de reabilitare, artistul a precizat că în tot acest timp a petrecut timp prețios cu familia lui, pentru care este recunoscător. Mai mult, tânărul și-a propus să fie un exemplu pentru cei de vârsta lui care se confruntă cu consumul de substanțe interzise. Fulgy i-a sfătuit pe telespectatori ca, dacă au probleme similare să apeleze la specialiști și să renunțe la obicei.

'În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui că orice problemă pe care o am port să vorbesc cu el. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu subtanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori.

E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât am putut să răspund. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media .', a mai adăugat Fulgy.

Viorica de la Clejani își contrazice fiul! Ce a făcut cu puțin timp înainte ca Fulgy să revină la TV

Deși Fulgy susține că nu a fost internat și că și-a petrecut ultimele săptămâni acasa, Viorica de la Clejani s-a filmat în urmă cu doar câteva zile în apartamentul fiului. Solista făcea curățenie și mărturisea că îi este dor de Fulgy, care urma să revină acasă. Cele două informații se contrazic, dat fiind faptul că fiul Clejanilor a declarat că în ultimele săptămâni a meditat în confortul casei sale, iar mama sa l-a dat de gol.

Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super!

Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa', a povestit Viorica de la Clejani.

Sursa FOTO: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton