A înșelat-o sau nu Dinu Maxer pe Deea, în cei 17 ani de relație? "Nu o spun ca o mândrie, ci ca o realitate"

 Radulescu Ruxandra
.

Dinu Maxer și Deea au format unul dintre cele mai apreciate cupluri, de-a lungul a 17 ani de relație, dintre care 14 ani au fost căsătoriți. Din nefericire, cei doi și-au spus „adio” la începutul lunii martie, însă ambii au declarat că și-au fost fideli unul altuia. Artistul a vorbit recent despre ideea de infidelitate în mariajul cu Deea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A înșelat-o sau nu Dinu Maxer pe Deea, în cei 17 ani de relație? Dinu Maxer și Deea s-au întâlnit la balul bobocilor, pe vremea când bruneta era o elevă de 15 ani. Artistul a dorit să-și protejeze iubita de ochii lumii, așa că, de-a lungul a doi ani, s-a afișat cu mai multe colaboratoare, astfel încât să se creadă că are relații pasagere cu acestea. Ulterior, Dinu și Deea Maxer au trăit o poveste de dragoste care a durat 17 ani și din care au rezutat doi copii. Cei doi au divorțat la începutul lunii martie a acestui an. Dinu Maxer a făcut recent declarații despre ideea de infidelitate în timpul mariajului cu Deea.

deea-si-dinu-maxer-divorteaza-dupa-18-ani-de-relatie-ce-mesaj-au-transmis-pe-retelele-sociale_size20deea-si-dinu-maxer-divorteaza-dupa-18-ani-de-relatie-ce-mesaj-au-transmis-pe-retelele-sociale_size20

A înșelat-o sau nu Dinu Maxer pe Deea, în cei 17 ani de relație?

La patru luni de la divorțul de Deea, Dinu Maxer consideră că a fost un soț iubitor și a subliniat faptul că în 17 ani de relație nu a înșelat-o niciodată pe partenera sa. Din păcate, anumite persoane din anturajul său îi reproșează acest aspect.

Citește și: Deea Maxer are planuri de nuntă alături de noul iubit: „O să mă cheme Drilea, asta e iubirea'

Citește și: Dinu Maxer s-a întâlnit cu Deea, fosta soție, și cu iubitul ei la un eveniment. De ce nu s-au salutat: ‘Nu mai avea rost. Nu am reușit să…’

Citește și: Cum arată fetele milionarilor Camelia și Dan Șucu și cu ce se ocupă Ioana și Cristina. Ambele sunt femei de afaceri de succes

Citește și: Gabi Bădălău, după ce a aflat că fosta soție, Claudia Pătrășcanu, are un nou iubit și se căsătorește: „Nu vreau să…”

'După 17 ani și jumătate, consider că relația a fost una perfectă, pe care probabil nu o să o mai ating niciodată.

Am fost fidel timp de 17 ani și jumătate. Bărbații știi ce îmi zic? Ești un mare prost, cum ai putut să faci așa ceva? Toți prietenii îmi zic asta. Nu o spun ca o mândrie, ci ca o realitate. Este o constatare, nu o mândrie.', a declarat Dinu Maxer, potrivit Ego.ro.

Dinu Maxer: „Acum 17-18 ani nu-mi doream familie”

Artistul nu regretă nimic din ceea ce a trăit alături de fosta soție și a mărturisit că ar proceda la fel, dacă ar fi să o ia de la capăt.

'Nu regret nimic. Dacă cineva m-ar întoarce în timp și m-ar pune acum 18 ani, același drum l-aș parcurge, pentru că a fost unul genial. În primul rând că m-a schimbat. Acum 17-18 ani nu îmi doream nici familie, nici copii și aș fi regretat acum, la 50 de ani, dacă aș fi privit în spate și aș fi constatat că m-am consumat în relații trecătoare, n-am făcut nimic, nu am avut copii și o familie.', a mai adăugat Dinu Maxer pentru sursa citată.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton