A murit actrița Suzanne Somers, cu o zi înainte să împlinească 77 de ani. Ce mesaj a postat pe Instagram cu câteva ore înainte de deces

.

Actrița Suzanne Somers a murit pe 15 octombrie, cu o zi înainte să împlinească 77 de ani. Suzanne Somers a luptat ani de zile cu cancerul, însă era foarte încrezătoare într-un viitor luminos și, evident, o vindecare. În ultimul său mesaj postat pe Instagram, Suzanne Somers a scris un mesaj răvășitor acum, legat de ziua ei de naștere, pe care nu a mai apucat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Familia și prietenii lui Suzanne Somers se pregăteau să o serbeze pe actriță, de ziua ei, însă soarta a vrut altceva și acum o vor conduce pe ultimul drum. Actrița trebuia să împlinească 77 de ani astăzi, dar cancerul cu care s-a luptat mulți ani a răpit-o dintre cei dragi.

Suzanne Somers dies at 76 **FILE PHOTOS**Suzanne Somers dies at 76 **FILE PHOTOS**

Actrița Suzanne Somers a murit

Reprezentantul actriței Suzanne Somers a confirmat moartea divei de la Hollywood.

„Suzanne Somers a murit liniştită acasă. Alături i-au fost soţul ei iubitor, Alan, fiul Bruce şi alţi membri apropiaţi ai familiei. Familia ei a fost adunată pentru a sărbători cea de-a 77-a aniversare pe 16 octombrie. În schimb, vor sărbători viaţa ei extraordinară şi vor să mulţumească milioanelor de fani şi adepţi care au iubit-o cu drag', a declarat purtătorul de cuvânt al familiei Somers, R. Couri Hay.

Duminică, în chiar ziua decesului, aceasta le-a oferit urmăritorilor ei daruri gratuite. De asemenea, printre ultimele mesaje pe internet se afla și comentariul: 'Este octombrie, ceea ce înseamnă că urmează în curând ziua mea!!! Se întâmplă atât de mult lucruri minunate'.

Actrița a murit după o lungă luptă cu cancerul, de ani de zile. Aceasta mai avea câteva zile și împlinea 77 de ani.

Fanii s-au grăbit să lase comentarii emoționante: 'Sunt întristat să aflu de pierderea superbei Suzanne – am iubit-o de când eram copil', 'A fost o legendă', 'O să-mi lipsească podcasturile ei, zâmbetul superb, inteligența ei, simțul umorului. Mi-a influențat viața într-un mod așa bun încât simt că am pierdut un prieten bun'.

Citește și: Cristina Cioran nu a angajat bonă pentru fetița ei. Cum o ajută Alex Dobrescu în creșterea micuței, după despărțire: „Am ales o grădiniță de stat. Încearcă să facă într-un fel să ne reunim familia’

Citește și:Cum se simte acum Mioara Roman, după ce a ajuns la spital în stare gravă. Oana Roman: „Situația nu este încurajatoare, nu vă ascund lucrul ăsta’

Citește și:Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-ar fi despărțit, după 7 luni de relație. Actrița a șters toate pozele cu ei de pe Instagram și nu se mai urmăresc reciproc

La vârsta de 50 de ani, Suzanne Somers a fost diagnosticată pentru prima dată cu o formă agresivă de cancer de sân și a anunțat pe rețelele de socializare în luna iulie că, după ce a fost în remisie, acesta a revenit. 

 „Știu cum să-mi pun echipamentul de luptă și sunt o luptătoare”, a scris ea pe Instagram. 

Suzanne Somers a debutat cu roluri în seriale de televiziune

Debutul a avut loc la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970, cu roluri mici în seriale de televiziune, printre care „The Love Boat' și „One Day at a Time', înainte de a o interpreta pe Chrissy Snow în „Three’s Company' în 1977.  

Somers, care s-a născut la 16 octombrie 1946, a jucat în acest serial timp de cinci din cele opt sezoane, înainte de a fi concediată din pricina unei dispute legate de salariu. După ce a luat o pauză de la actorie, a revenit în forță la începutul anilor 1990 în serialul „Step by Step', potrivit adevarul.ro.

Ulterior, a fost coprezentatoare la Candid Camera, a avut propriul talk-show, The Suzanne Show, și a participat la Dancing with the Stars. 

Dincolo de diverse apariţii în televiziune şi filme, Somers a fost cunoscută şi pentru că a scris numeroase cărţi, axate în principal pe sănătate şi nutriţie, precum şi pentru produse de fitness precum „Thighmaster'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton