A murit Alexandru Moraru, fost prezentator TV și om de radio: "Era personaj mare, mare și super deștept. Un rebel în costum..."

 Dumba Gabriela
.

A murit Alexandru Moraru! Colegilor de breaslă le vine greu să vorbească despre Alexandru Moraru la trecut, după ce fostul prezentator TV a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Înmormântarea este programată pentru mâine, la Agigea, în județul Constanța.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Alexandru Moraru a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio și prezentatori TV din România, acesta lucrând pentru diverse posturi TV de-a lungul anilor. În prezent, acesta activa în mediul online, fiind creator digital și patron al unei firme în domeniul mass-media.

alex-moraru-2alex-moraru-2

A murit Alexandru Moraru, fost prezentator TV

Alex Moraru era o cunoscută voce din radio, a fost prezentator și realizator la Digi24, Antena 1 sau Realitatea Tv, iar în prezent era creator digital și deținea o firmă tot în domeniul mass-media.

Unul dintre colegii săi de breaslă a transmis un mesaj emoționant pe Facebook. Alex Moraru era privit precum un „rebel în costum', „un personaj mare și deștept', îndrăgit de multe persoane.

„Vă rog să citiți și să-l pomeniți pe Alexandru Moraru! (…) Alex Moraru a pus voce pe prima mea anchetă din fostul lagăr de exterminarea a câinilor din Constanța, sub regimul Puppy Vet. Țin minte cum a ieșit răvășit din camera unde se făcea înregistrarea și unde citea ce scriam că se întâmplă în acel adăpost. Vedeam în privirea lui acea reacție firească a omului cu suflet, care nu închide ochii în fața râului.

Alex a murit fără să devină un actor celebru, așa cum putea. Omul era un rebel în costum. Mereu venea pe grabă la redacție, cu părul și hainele dezordonate, dar glumele aranjate, ca un personaj de sitcom din anii 90. Era personaj mare, mare și super deștept. Azi am aflat că a murit.

Știam ceva despre el în ultima vreme? Nu. Ne căutam? Nu. Vreți să vă mint? Așa e în presă, muncim mult și avem vieți personale dezordonate. Alergam de nebunii, uităm unii de alții și ne uităm pe noi în redacții. Mulți ne știu drept ‘ăia de țin microfonul în mână dar dincolo de imaginea asta e o poveste mare cu o mie de straturi. Dumnezeu să te odihnească în pace, Alex!', a scris jurnalistul Kanal D Daniel Savopol pe rețelele de socializare.

Alexandru Judeu, unul dintre prietenii regretatului prezentator TV, a transmis la rândul său un mesaj emoționant în mediul online.

„Din păcate, ne luăm rămas-bun de la Alex Moraru, un coleg și prieten drag care ne-a inspirat prin bunătatea și spiritul său mereu deschis. Dumnezeu să te ierte, Alex!', a scris Alexandru Judeu pe 7 septembrie.

Citește și: Mitică Dragomir, pensie uriașă după recalculare: „Ciocu mic! Eu iau pe contribuție'. De ce încasează trei pensii de la stat

Citește și: Mihai Bobonete, replică savuroasă pentru Mădălina Ghenea, după ce a văzut-o într-o ținută îndrăzneață: „Sunt neliniștit cu găurile astea din rufe…’

Alexandru Moraru și-a iubit profesia

Alexandru Moraru a fost unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din țara noastră. În fiecare zi și-a făcut profesia cu multă pasiune și dăruire. Avea numai cuvinte frumoase de spus despre lumea presei.

„În fiecare dimineață trebuie să mă transpun într-un manager de corporație, într-un muncitor care la prânz mănâncă parizer pe ziar în pauza de masă, într-un profesor sau într-un elev. Așa pot să adresez foarte ușor întrebari invitaților.

Ce poate fi mai plăcut decât să te duci la birou și să fii în fiecare zi ce vrei tu, în funcție de subiect?! Polivalența discursului este indispensabilă într-un astfel de format de emisiune aparent îngust.

Fiecare dintre noi trebuie să trăiască din ceva, să aibă o sursă de venit. În fiecare ediție vorbim despre destine profesionale, așa că subiectele sunt întotdeauna diverse și de mare interes pentru toate categoriile de vârstă: de la celebra întrebare „ce vrei sa te faci când o să fii mare? până la bucuria pensionării', spunea Alexandru Moraru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton