A murit actorul Andre Braugher, celebru pentru rolurile din "Brooklyn Nine-Nine" şi "Homicide: Life on the Street"! Avea 61 de ani și era tatăl a trei băieți

 Dumba Gabriela
.

Andre Braugher, actor câştigător a două premii Emmy, care a jucat în serialele de succes „Brooklyn Nine-Nine” şi „Homicide: Life on the Street”, a murit luni. Actorul Andre Braugher avea 61 de ani și s-a stins, potrivit agentei sale, după „o boală fulgerătoare”. Andre Braugher a fost căsătorit cu actrița Ami Brabson, alături de care a jucat în seria Homicide: Life on the Street. Împreună au trei băieți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Doliu la Hollywood: Andre Braugher, actorul care a impresionat în filme precum Frequency, Striking Distance și serialele Homicide: Life on the Street și Brooklyn Nine-Nine, a murit la doar 61 de ani. Actorul s-a stins din viață luni, în urma unei afecțiuni descoperite recent. Publicistul său, Jennifer Allen, a anunțat dispariția actorului american, fără a da detalii despre circumstanțele morții sale.

profimedia-0172940274profimedia-0172940274

Șoc la Hollywood după moartea neașteptată a lui Andre Braugher

Actorul Terry Crews, care i-a fost coleg de platoul în seria Brooklyn Nine-Nine, i-a adus un omagiu pe rețelele sociale. „Nu pot să cred că ai plecat atât de devreme. Sunt onorat că te-am cunoscut, am râs cu tine, am lucrat cu tine și am împărtășit 8 ani glorioși urmărind talentul tău de neînlocuit. Asta doare. Ne-ai părăsit prea devreme', a scris Crews pe Instagram.

„M-ai învățat atât de multe. Îți voi fi mereu recunoscător pentru experiența de a te cunoaște. Îți mulțumesc pentru înțelepciunea ta, sfatul tău, bunătatea și prietenia ta. Cele mai sincere condoleanțe soției și familiei tale în această perioadă dificilă. Mi-ai arătat cum arată o viață bine trăită', a continuat actorul.

Citește și: 12 ani de la moartea Mălinei Olinescu. Călin Geambașu, declarații emoționante despre regretata artistă: „Era foarte băiețoasă, pusă mereu pe șotii. Un om foarte modest, care…’

Citește și: Irinel Columbeanu a fost ajutat cu bani de cumnatul său de la Bacău: „Singurul din familie… omul nu este milionar' / Soțul Alinei, sora Monicăi, a fost invitat și la nunta lor de la Izvorani

Andre Braugher a câștigat două premii Emmy

Născut în Chicago, Andre Braugher a absolvit Universitatea Stanford înainte de a urma cursurile Școlii Juilliard pentru teatru. Braugher a fost cunoscut pentru rolul căpitanului Raymond Holt din serialul de comedie poliţist „Brooklyn Nine-Nine”, din 2013 până în 2021.

A câștigat premiul Emmy în 1998 pentru rolul său din Homicide: Life on the Street, în rolul detectivului Frank Pembleton, și în 2006 pentru interpretarea sa din Thief, în care a jucat rolul liderului unei echipe de hoți.

Printre celelalte filme ale actorului se numără Primal Fear, în care a jucat alături de Richard Gere, Salt, cu Angelina Jolie, și City of Angels, alături de Meg Ryan și Nicolas Cage. În filmul de televiziune „Kojak”, el a jucat rolul secundului lui Kojak, apoi a trecut la „Homicide: Life on the Street”.

A jucat, de asemenea, rolul unui detectiv în „Hack” din 2002 până în 2004, apoi a schimbat ca psihiatru în „House, M.D.”. Braugher a fost nominalizat la două Primetime Emmy pentru actor în rol secundar cu rolul din „Men of a Certain Age”.

Andre Braugher a declarat, la un moment dat, pentru Variety că familia sa este mai importantă decât urmărirea unui rol principal important. „A fost o carieră interesantă, dar cred că ar fi putut fi mai mare”, spune el. „Cred că ar fi putut să cuprindă mai multe discipline: regie, producţie, toate aceste lucruri diferite. Dar ar fi fost în detrimentul propriei mele vieţi”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton