A murit balerina Michaela DePrince la doar 29 de ani! Mama dansatoarei, Elaine, s-a stins din viață la 24 de ore distanță

 Matei Bianca
.

Este zi de doliu în lumea dansului internațional! A murit balerina Michaela DePrince la doar 29 de ani! Mama adoptivă a dansatoarei, Elaine, s-a stins din viață la 24 de ore distanță, după ce a fost supusă unei operații de rutină. În familia DePrince s-a produs o mare tragedie! Michaela și Elaine DePrince au scris o carte emoționantă împreună, unde au vorbit despre viața lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Michaela DePrince, una dintre cele mai talentate balerine americane, a murit la vârsta de 29 de ani, la scurt timp după pierderea mamei sale adoptive. Tânăra dansatoare a cunoscut faima internațională datorită talentului său excepțional și colaborării cu marea artistă Beyoncé, povestea ei de viață fiind subiectul unei cărți autobiografice.

doliu3doliu3

Citește și: A murit Gheorghe Mulțescu, fost antrenor la Dinamo și Craiova. Soția lui a dezvăluit de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit: „Suntem nevoiți să căutăm un loc de veci în…'

Citește și: A murit Tito, unul dintre frații lui Michael Jackson. Artistul ar fi făcut atac de cord la volan

Citește și: Marian Râlea a ieșit la pensie, dar continuă să joace, pentru că banii primiți de la stat sunt puțini: „Când primești cuponul de pensie e un fel de deprimare, dar nu ține mult. Pentru că seara ai spectacol sau filmezi”

Citește și: De ce și-a mutat Pepe fiicele la altă școală și cu ce se ocupă Rosa și Maria acum: „Amândouă fac sport de performanță. La Campionatele Naționale a obținut locul…'. Ce spune artistul despre al patrulea copil / EXCLUSIV

A murit balerina Michaela DePrince, la 29 de ani

Michaela DePrince, una dintre cele mai apreciate balerine americane, a decedat la vârsta de 29 de ani. Tânăra era considerată o stea în plină ascensiune în lumea baletului internațional. A devenit faimoasă după ce a apărut în emisiunea „Dancing With the Stars' la vârsta de 17 ani.

Talentul său a atras atenția celebrei cântărețe și compozitoare americană Beyoncé, cu care a colaborat la un videoclip muzical. Povestea vieții sale a fost relatată într-o carte autobiografică scrisă împreună cu Elaine, mama ei adoptivă, fiind descrisă drept una cu adevărat emoționantă, conform The Telegraph.

Mama dansatoarei, Elaine, s-a stins din viață la 24 de ore distanță

Faimoasa balerină Michaela DePrince a murit la vârsta de 29 de ani, la mai puțin de 24 de ore după ce mama ei adoptivă, Elaine, și-a pierdut viața în urma unei intervenții chirurgicale de rutină.

Familia DePrince a fost lovită de o dublă tragedie, cauza decesului balerinei nefiind încă cunoscută în presa internațională.

„Michaela a trăit mai multe vieți și a fost o inspirație pentru toți cei care au cunoscut-o. Povestea sa va rămâne întipărită permanent în inimile noastre. Vestea pierderii a doi membrii din familie este tragică și devastatoare', a transmis sora dansatoarei.

De la orfelinat, Michaela DePrince a ajuns o mare vedetă

Michaela DePrince s-a născut în anul 1995 în Kenema, Sierra Leone, și la vârsta de trei ani și-a pierdut părinții în timpul războiului civil, ajungând într-un orfelinat. Din cauza vitiligo-ului, o afecțiune care afectează pigmentarea pielii, a fost tratată necorespunzător de personalul orfelinatului.

Viața i s-a schimbat atunci când a fost adoptată, alături de sora sa Mia, de un cuplu din Statele Unite ale Americii. În noua sa familie, mama adoptivă, Elaine, i-a remarcat pasiunea pentru balet și a înscris-o la cursuri de dans.

După terminarea liceului, Michaela DePrince a devenit cea mai tânără membră a Teatrului de Dans din Harlem. Pe parcursul carierei sale, a fost o sursă de inspirație pentru tinerii dansatori de culoare și a susținut activ organizații care se ocupă de orfanii din țările aflate în dezvoltare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton