A murit Bill Cobbs, actorul din "Night at the Museum" sau "The Bodyguard". Avea 90 de ani și a jucat în peste 150 de filme şi seriale de televiziune

 Dumba Gabriela
.

A murit actorul Bill Cobbs, care a avut aproape 200 de roluri într-o carieră de cinci decenii, inclusiv în „The Bodyguard” sau „Night at the Museum”. Pe 16 iunie, Bill Cobbs împlinise 90 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Bill Cobbs, remarcabilul actor afro-american care a jucat în peste 150 de filme şi seriale de televiziune, a murit marţi, la vârsta de 90 de ani, a anunţat familia sa, potrivit Agerpres.

profimedia-0077367043profimedia-0077367043

Bill Cobbs a murit „liniştit”, în patul său

„The Bodyguard', „Night at the Museum' sau „The Color of Money' sunt doar câte dintre filmele în care acesta a interpretat un rol de excepție. Bill Cobbs a murit în noaptea de marți spre miercuri, la vârsta de 90 de ani.

Actorul s-a stins în locuința sa din Riverside, California, iar vestea morții sale a fost dată chiar de către fratele acestuia. Anunțul făcut de Thomas G. Cobbs i-a întristat pe fanii actorului.

„Un partener îndrăgit, frate mai mare, unchi, părinte surogat, naş şi prieten, Bill şi-a celebrat recent cu bucurie cea de-a 90-a aniversare înconjurat de persoanele dragi”, a scris pe Facebook fratele lui, Thomas Cobbs, adăugând că actorul a murit „împăcat” în locuinţa sa din California.

Potrivit anunțului făcut de fratele său, Bill Cobbs își sărbătorise pe 16 iunie ziua de naștere, moment în care a fost înconjurat de familie, rude și prieteni apropiați.

Citește și: Gabi Bădălău dezvăluie că Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-a înșelat: „Probabil că îi e rușine. Știu milimetric tot ce a făcut, sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare'

Citește și: Mihai Albu, după ce i-a văzut pe Iulia Albu și pe iubitul ei, Mike, la America Express: „Partenerul ei nu are un loc de muncă stabil. Eu am de plătit salariile angajaților…’

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că părinții lui au răsuflat ușurați după despărțirea lor: „El nu voia să o cunosc pe mama lui, pentru că probabil dacă mă cunoștea mai devreme, noi intram într-o alianță, iar el era cel care…'

Bill Cobbs a jucat în peste 150 de filme şi seriale de televiziune

Bill Cobbs s-a născut în Cleveland și a intrat în lumea filmului în 1974. În perioada respectivă, el a obținut un rol în producția „The Taking of Pelham One Two Three'.  De asemenea, el a avut succes cu rolurile interpretate în „The Hudsucker Proxy' sau „The Color of Money', drama lui Martin Scorsese.

Totodată, acesta a jucat rolul de impresar al artistei Whitney Houston, în filmul „The Bodyguard'.

A avut apariţii episodice în serialul „Walker, Texas Ranger” şi un mic rol în serialul HBO de mare succes „The Sopranos”. Bill Cobbs fost recompensat cu un premiu Daytime Emmy în 2020 pentru rolul interpretat în serialul canadian pentru copii „Dino Dana”.

Bill Cobbs, născut în Cleveland, Ohio, a fost militar în Forţele Aeriene americane timp de opt ani înainte să-şi înceapă cariera actoricească, la vârsta de 36 de ani.

În 2020, a câştigat un Daytime Emmy pentru rolul domnului Hendrickson din „Dino Dana”, un show educaţional canadian pentru copii.

Cobbs a apărut în seriale TV precum „The Sopranos”, „The West Wing”, „The Equalizer”, „Six Feet Under”, „Sesame Street” şi „Good Times”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton