A murit bunica Cristina de la Chefi la cuțite! Rawi Srouji a dat vestea tristă pe TikTok: "Mereu ai fost persoana mea favorită, cu cel mai frumos suflet!"

 Dumba Gabriela
.

A murit bunica Cristina Iosza, cea care l-a însoțit pe Rawi Srouji la emisiunea Chefi la cuțite! Fostul concurent o ajutase pe bunica Cristina să ajungă virală pe TikTok, fiind foarte îndrăgită în online. Rawi Srouji a fost cel care a anunțat că bunica Cristina, fosta lui parteneră de la Chefi la cuțite, a murit pe 24 ianuarie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite, tânărul Rawi Srouji a participat împreună cu Cristina Iosza, vecina lui. Doamna s-a prezentat și ea în fața chefilor cu un preparat savuros și cei doi au făcut senzație datorită prieteniei lor. Între timp, fostul concurent s-a făcut cunoscut pe TikTok datorită clipurilor sale pe care le făcea alături de bunica Cristina.

img-82img-82

Bunica Cristina de la Chefi la cuțite a murit la vârsta de 88 de ani

Fostul concurent de la Chefi la cuțite a anunțat că bunica Cristina a încetat din viață, la vârsa de 88 de ani. Vestea i-a întristat pe mulți dintre urmăritorii celor doi.

„Draga mea Cristina, nu imi vine sa cred ca aici este sfarsitul. Mereu vru fi favorita mea persoana cu sufletul cel mai frumos! Te iubesc pana la infinit. 24.1.2024', a scris Rawi Srouji.

@rawisrouji

Draga mea Cristina,, nu imi vine sa cred ca aici este sfarsitul. Mereu vei fi favorita mea persoana cu sufletul cel mai frumos! Te iubesc pana la infinit 💔 24.1.2024

♬ Sad Scene BGM Piano Instrument(313618) – HomeMadeGarbage

Fanii lui Rawi au reacționat imediat când au auzit că bunica Cristina a murit și au trimis mesaje de condoleanțe.

Ai facut o cea mai fericita, de asta sa fii sigur ! A plecat iubita de catre tine si noi!, „Nu-mi spune ca a plecat dintre noi bunica Cristina?!”, Dumnezeu so ierte! tu i-ai făcut ultima perioadă din viața ei mai frumoasă”,

„Condoleanțe și putere de a merge mai departe! Chiar dacă nu a fost bunica ta s-a văzut ca ai iubito precum o bunica și ea pe tine”, „Ce scenariu frumos de film ar fi prietenia voastră! Condoleanțe, dar nimeni nu o să îți poată lua aceste amintiri!”, sunt câteva dintre mesajele primite de fostul concurent de la Chefi la cuțite pe TikTok în dreptul unui clip realizat din mai multe momente petrecute împreună cu bunica Cristina.

Citește și: De ce au mers Vlad Gherman și Oana Moșneagu la terapia de cuplu: ‘Eu mă sabotam. Nu înțelegeam de ce într-un moment…’

Citește și: Drama neștiută a lui Vali Vijelie: „Eu niciodată nu-mi mai fac ziua de naștere'. Care este cea mai mare durere a manelistului

Citește și: Gabi Bădălău, chemat în instanță, din nou, de Claudia Pătrășcanu. Ce pensie alimentară vrea artista acum pentru copiii lor și ce le-a mai cerut judecătorilor

Cum s-au cunoscut Rawi de la Chefi la cuțite și bunica Cristina

Tănărul din Nazaret (Israel) a venit în România și s-a stabilit la Cluj, acolo unde a cunoscut-o pe doamna Cristina Iosza.

„Am cunoscut-o pe doamna Cristina când am venit în România, era vecina mea. A trebuit să merg la ea să plătesc facturile de apă și ea nu știe nici limba engleză, nici arabă, nici ebraică și eu nu știam limba română,' a declarat Rawi despre începutul relației sale cu vecina Cristina, în sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite.

Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă prietenie. Rawi Srouji a învățat limba română și tot felul de lucruri utile și importante despre viața în România, iar tânărul a făcut-o cunoscut-o pe internet, prin intermediul clipurilor video publicate de acesta pe TikTok, potrivit a1.ro.

N-a durat mult și clipurile cu cei doi au devenit virale, adunând numeroase vizualizări și stârnind un val puternic de reacții din partea internauților.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton