A murit Christoph Daum, fostul selecționer al României. Avea 70 de ani și suferea de cancer

 Calin Maria Bianca
.

Din nefericire, este vestea tristă a momentului în lumea sportului! A murit Christoph Daum, fostul selecționer al României. Anunțul a venit direct din partea familiei, care a precizat că a încetat din viață în Germania, la Koln, pe seama problemelor de sănătate pe care le avea de mai mult timp. Suferea de cancer pulmonar, astfel că acum, la 70 de ani, a pierdut lupta cu boala!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Christoph Daum a fost selecționerul României în perioada iulie 2016 – septembrie 2017, când a avut parte de mare succes. Problemele au început însă să apară în viața lui în urmă cu doi ani, când a descoperit că suferă de cancer pulmonar. Din păcate, boala s-a agravat foarte mult în ultimele luni, după ce a efectuat îndelungi ședințe de chimioterapie și totul a fost în zadar.

ZWI1NDNlZmM5MTM4NDgyOTIxMjRkZjkzYzhhNjAxZg==.thumbZWI1NDNlZmM5MTM4NDgyOTIxMjRkZjkzYzhhNjAxZg==.thumb

Citește și: De unde vine porecla lui Marius Vizante: „Vizante bișnițarul care vindea țigări, blugi, pe vremea lui Ceaușescu. Nici măcar diriginta nu știa că mă cheamă Florea'

Citește și: Cosmin Seleși a muncit toată vara pentru a-și construi casa de vacanță, din Maramureș: „Încă lucrez la ea. În paralel, mi-am făcut vreme să…'

Citește și: Când și unde va avea loc nunta Anisiei Gafton cu logodnicul ei, Serghei: „Am găsit o locație care se apropie de ceea ce ne dorim, dar mai căutăm'. Cum a fost cerută în căsătorie / EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Dragoș Dolănescu la mormântul tatălui său, Ion Dolănescu, în timpul vizitei sale în România: „Știu că de acolo de sus, el ne veghează și pe mine, dar și pe întreaga familie…'. Nu a mai fost la cimitir de 6 ani

A murit Christoph Daum, fostul selecționer al României

Fostul selecționer al României știa că lucrurile merg din ce în ce mai rău, astfel că la începutul anului, după ce a mai făcut o serie de investigații, a anunțat că starea lui de sănătate nu este deloc una bună.

'După ultimele împrejurări, nu voi fi mai bine', spunea Christoph Daum, la începutul anului, în presa germană.

Christoph Daum a fost foarte apreciat în lumea sportului, astfel că în această vară, Federația Română de Fotbal l-a chemat la unul dintre meciurile naționalei de la EURO 2024, însă fostul tehnician nu a putut onora invitația din cauza problemelor de sănătate.

A trecut o lună de la EURO 2024 și din păcate, Christoph Daum a încetat din viață, conform anunțului familiei sale, care a declarat că 'a decedat în pace, în mijlocul familiei', conform publicației germane BILD.

Christoph Daum, la cârma naționalei României

Vreme de un an de zile, cât a fost la cârma naționalei României, Christoph Daum a bifat 10 meciuri pe banca echipei naționale, având o medie de 1,20 de puncte pe meci. Trei victorii, patru înfrângeri și trei remize reprezintă bilanțul fostului selecționer pe banca României începând din iulie 2016 și până în septembrie 2017, când s-a retras.

Acum, a rămas doar o amintire pentru mulți, iar toți cei care l-au cunoscut și-au manifestat durerea și părerile de rău prin numeroase mesaje dureroase.

O veste tristă din Germania… Christoph Daum, fostul selecționer al naționalei României în 2016-2017, s-a stins din viață ieri, la vârsta de 70 de ani. Condoleanțe familiei și celor dragi., se arată pe pagina Echipei Naționale de fotbal.

Cei de la Beșiktaș, unde Daum a antrenat în două mandate, au scris că: „Am aflat cu mare tristețe că fostul nostru antrenor Christoph Daum a decedat. Condoleanțele noastre pentru familia lui Daum, rudele lui și cei apropiați'.

Un mesaj a transmis și Schalke 04, club la care Daum nu a activat nici ca jucător, nici ca antrenor.

O mare personalitate a fotbalului german și un model impresionant în lupta împotriva cancerului. Sincerele noastre condoleanțe pentru familia, prietenii și cunoștințele lui'.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton