A murit Drake Hogestyn! Timp de 38 de ani, actorul a jucat rolul John Black în serialul Days of Our Lives: "A dus o luptă incredibilă!"

 Dumba Gabriela
.

Drake Hogestyn a murit la vârsta de 70 de ani, după o „luptă incredibilă” cu cancerul pancreatic, așa cum anunță familia. Actorul l-a interpretat timp de 38 de ani pe John Black în serialul Days of Our Lives, unul dintre cele mai longevive seriale americane.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Serialul „Days of Our Lives' este unul dintre cele mai longevive programe de televiziune cu scenariu din lume, fiind difuzat aproape în fiecare zi a săptămânii începând cu 8 noiembrie 1965, iar Drake Hogestyn a jucat, timp de 38 de ani, același rol.

37464fd7fdb04d5bac33a3915d265297_md37464fd7fdb04d5bac33a3915d265297_md

Drake Hogestyn, din serialul Days of Our Lives, a murit

Familia actorului Drake Hogestyn a anunțat vestea într-o declarație postată pe contul de Instagram al serialului Days of Our Lives.

„Cu inimile grele anunțăm decesul lui Drake Hogestyn. A fost diagnosticat cu cancer pancreatic, dar a făcut față provocării cu o forță și o determinare incredibile.

După ce a dus o luptă incredibilă, a murit liniștit, înconjurat de cei dragi. A fost cel mai minunat soț, tată, tată și actor. Îi plăcea să joace pentru publicul „Days' și să împartă scena cu cea mai bună distribuție, echipă și echipă de producție din domeniu. Îl iubim și ne va fi dor de el toate Zilele vieților noastre.', se arată în declarație.

Citește și: Andrei Rotaru a dezvăluit de ce a înșelat-o pe Cristina, la Insula Iubirii, cu ispita Diandra. A jignit-o în mod nepermis: „Parcă stau cu o păpușă gonflabilă'

Citește și: „M-a înjurat, mi-a dat mesaje de amenințare!’. Conflict între Alin Simoiu și Cornel Luchian, după ce s-au terminat filmările de la Insula Iubirii. Ispita face acuzații grave la adresa fostului concurent

Citește și: A murit Kris Kristofferson, actor și legendă a muzicii country! Starul din filmul „A Star Is Born' avea 88 de ani: „„Cu o inimă grea…'

Days of Our Lives este unul dintre cele mai longevive seriale americane

„Days of Our Lives, unul dintre cele mai longevive seriale americane (1965), a scris istorie în luna aprilie 2024 cu un episodu în care a fost oficiată o căsătorie între doi bărbaţi. Will Horton (interpretat de Guy Wilson) şi Sonny Kiriakis (interpretat de Freddie Smith) s-au căsătorit, devenind astfel primul cuplu de personaje de sex masculin care şi-au unit destinele într-un serial televizat.

Conform NBC, postul de televiziune care difuzează serialul, căsătoria celor doi a avut loc pe parcursul a trei episoade consecutive.

Relaţia „WilSon, după cum au nimit-o fanii, a început în 2011, când personajul lui Sonny a fost introdus în show. Dar, Will care se căsătoreşte nu este acelaşi Will pe care l-a întâlnit Sonny, rolul fiind iniţial jucat de Chandler Massey, care a fost înlocuit de Wilson anul trecut, scrie „Los Angeles Times.

Chiar dacă a fost „o ceremonie de neuitat, după cum a precizat echipa serialului, nu a fost prima căsătorie între persoane de acelaşi sex care se oficiază în cadrul unui serial, citează adevărul.ro.

„All My Children, difuzat de ABC, a fost prima soap-opera care a difuzat o asemenea scenă, în 2009, odată cu nunta Biancăi Montgomery (Edgen Riegel) cu Reese Williams (Tamara Braun).

foto: Facebook / IMDB

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton