A murit artistul Florin Decuseară, la 5 zile de când a căzut de la 10 metri înălțime, la Centrala Cernavodă. Nicu Paleru și Adriana Bahmuțeanu sunt în doliu: "Inima îmi este ruptă bucăți"

 Dumba Gabriela
.

Florin Decuseară a murit la 5 zile de când a căzut în gol, de la 10 metri înălțime, la Centrala Cernavodă. Bărbatul de 46 de ani era un artist cunoscut în Constanța și totodată angajat al Nuclearelectrica, iar luni seara, în timpul unor lucrări la Centrala de la Cernavodă a căzut în gol, fiind grav rănit. Nicu Paleru și Adriana Bahmuțeanu, prieteni apropiați ai lui Florin Decuseară, sunt în doliu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cântărețul Florin Decuseară a căzut luni seara, 17 iunie, de la o înălțime de 10 metri, după ce s-ar fi aplecat peste o balustradă. Artistul fusese transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă cu elicopterul SMURD, în stare foarte gravă. Pe 22 iunie, inima lui a încetat să mai bată.

ddsfgdddsfgd

Florin Decuseară a murit la 5 zile după ce a căzut în gol, la Centrala Cernavodă

Incidentul șocant s-a petrecut luni seară, atunci când Florin Decuseară care lucra că tehnician în cadrul Centralei de la Cernavodă s-a dezechilibrat și a căzut în gol peste o balustradă de la 10 metri înălțime. În urma căzăturii, Florin Decuseară a fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălțime, și anume: traumatism craniofacial cu fractură de mandibulă, hematorax masiv stâng, hematurie macroscopică posttraumatică pe rinichi polichistic și fractură complexă de bazin.

Din păcate, după cinci zile în care medicii au încercat să-l salveze și prietenii s-au rugat pentru viața lui, Florin Decuseară a murit.

Nuclearelectrica a anunțat pe 22 iunie decesul lui Florin Decuseară, tehnician la centrala de la Cernavodă, în urma unui eveniment petrecut în spațiile de depozitare:

Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă. Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare.

Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință.'

Înmormântarea artistului va avea loc marți, și nu luni așa cum anunțase inițial familia pentru ca toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit să își poată lua rămas bun de la el: „Dragilor, întrucât despărțirea de prietenul, colegul de serviciu și artistul Florin Decuseară este tot mai grea și sunt mulți cei care doresc sa își ia ramas bun, slujba de înmormântare va avea loc marți 25.06.2024, la orele 12.30 la Biserica Petru si Pavel din Medgidia„.

Citește și: Mirabela Dauer, cu lacrimi în ochi din cabina regretatelor Stela Popescu și Cristina Stamate: „Camera sufletului meu. Am fost prietenă cu amândouă. Am sufletul…’

Citește și: Cum a reacționat Anca Dumitra când a aflat că e însărcinată și cum i-a dat vestea soțului ei, Manfred Spendier: „A fost foarte emoționant. După ce am văzut rezultatul testului…’/ Cum s-a descurcat la filmările pentru „Las Fierbinți’

Florin Decuseară, plâns de Nicu Paleru, Adriana Bahmuțeanu și alți colegi de scenă

Nicu Paleru a scris un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare, după decesul prietenului său Florin Decuseară:

„Inima îmi este ruptă bucăți! Camaradul meu a plecat să îi cânte lui Dumnezeu! Off frățiorul meu…. Mai aveai atât de multe de făcut pe lumea asta! Condoleanțe Larisa și familiei! Taraful Nicu Paleru este profund afectat!”.

Și Emilia Ghinescu a ținut să transmită câteva gânduri pentru cunoscutul cântăreț. „Câte mai aveai de spus…câte mai aveai de trăit…Dumnezeu să te odihnească! Un om minunat și un coleg excepțional…drum luminat, Florin Decuseară', a scris Emilia Ghinescu în mediul online.

Adriana Bahmuțeanu a fost profund șocată când a aflat despre tragicul incident în care a fost implicat Florin Decuseară. Jurnalista, prietenă apropiată a artistului, a fost profund afectată de cele întâmplate. Vedeta și-a exprimat durerea și regretele printr-un mesaj de condoleanțe postat pe rețelele de socializare.

„Drum lin în lumină, Florin Decuseară! Ai mai fi avut de cântat, de iubit, de trăit… Mă doare sufletul, am râs, am cântat împreună, ne-am bucurat… ce tragedie înfiorătoare.', a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton