Matilda Pascal Cojocărița, în doliu! Fostul ei soț, tatăl fiului ei, a murit: „Ne-ai părăsit”

 Miniosu Alexandra
.

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu! Fostul soț al cântăreței, cel care i-a fost tată fiului ei, s-a stins din viață. Cu sufletul încărcat de durere, artista de muzică populară abia și-a găsit cuvintele să-și exprime regretul. A avut doar cuvinte de laudă la adresa lui, spunând că el i-a oferit cel mai frumos cadou din lume, pe băiatul lor. Mesajul sfâșietor al vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu. Cântăreața de muzică populară trece prin clipe grele, după ce a suferit o pierdere uriașă. Fostul ei soț, tatăl băiatului său, s-a stins din viață. Ioan Cojocărița a murit lăsând în urmă multe durere, atât în sufletul artistei, cât și al fiului lor, Alin Pascal.

m1-11m1-11

Vestea cutremurătoare a morții lui Ioan Cojocărița a fost făcută publică de artistă. Matilda Pascal Cojocărița a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. A avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț, pentru că deși nu mai erau împreună, rămăseseră într-o frumoasă relație de prietenie.

Citește și: Care a fost ultima dorință a Corneliei Catanga. I-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu:„Mi-a zis să…'

Citește și: O mai ții minte pe Alexandra de la A.S.I.A?Cum arată și cu ce se ocupă la 19 ani de când a părăsit trupa

Citește și: Petrică Cercel, înmormântat la Cimitirul Ghencea.Familia și apropiații l-au condus pe ultimul drum

Citește și: Elena Merișoreanu, internată în spital din cauza COVID-19!Cum se simte artista

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu

În semn de omagiu, Matilda Pascal Cojocărița a postat o imagine rară, de colecție, cu Ioan Cojocărița și fiul lor, Alin Pascal, pe Internet. Fotografia emoționantă a fost însoțită de un mesaj ce le-a dat fiori internauților. A vorbit atât de frumos despre fostul ei soț, încât i-a făcut să lăcrimeze pe fanii din mediul online.

Matilda Pascal Cojocărița a spus despre regretatul Ioan Cojocărița că a fost omul cu care a petrecut anii tinereții, mai exact 13. Tot el i-a dăruit cel mai frumos cadou, pe fiul lor, Alin Pascal. Ea a precizat că deși erau divorțați, continuaseră să fie buni prieteni.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie. OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pămant, pe Alin, copilul nostru. Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață', a scris Matilda Pascal Cojocărița pe Facebook.

Fostul ei soț, tatăl băiatului său, a murit

Matilda Pascal Cojocărița s-a arătat îndurerată de faptul că, de această dată, soarta i-a despărțit definitiv pe ea și pe fostul soț. A spus despre Ioan Cojocărița că avea un suflet nobil și i-a urat „drum lin către stele'.

„De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a desparțit pentru totdeauna… ne-ai părăsit! Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele, Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!', a conchis îndrăgita artistă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton