A murit fotbalistul Valentin Ioviță! Fostul mijlocaș s-a stins din viață la doar 40 de ani, în urma unui accident vascular cerebral

 Matei Bianca
.

Este zi de doliu în lumea fotbalului românesc! A murit Valentin Ioviță! Fostul mijlocaș și directorul Academiei Oțelul Galați s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. El a lăsat multă durere în urma sa, iar această veste a întristat o țară întreagă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

O veste tristă a cutremurat fotbalul din România! Valentin Ioviță, fostul mijlocaș și directorul Academiei Oțelul Galați, a murit la vârsta de 40 de ani. El s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

vali1vali1

Citește și: Emanoil Savin, primarul din Bușteni, a murit după ce a făcut infarct la un meci fotbal. Avea 65 de ani și s-a stins din viață în ziua în care aniversa 40 de ani de căsătorie

Citește și: Iosif Rotariu, mărturisiri dureroase la două luni de la pierderea soției. Fostul fotbalist respectă ultima dorință a Danei Rotariu: „Îmi este foarte greu, nu am depășit momentul. Mi-a spus înainte să moară să…”

Citește și: David Popovici și sacrificiile unui campion olimpic. Cum decurg antrenamentele și care e partea grea a înotului de performanță: „Imediat după ce intru în apă, înțeleg de ce trec prin această bătaie de cap în fiecare zi'

Citește și: Înmormântarea lui Nicu Covaci va fi privată, fără public și presă. Ultima dorință a liderului trupei Phoenix a fost să fie incinerat: „Respectați hotărârea familiei. Avem nevoie de susținere'

A murit fotbalistul Valentin Ioviță. Avea doar 40 de ani

Este zi de doliu în fotbalul românesc! Valentin Ioviță a decedat la vârsta de 40 de ani. Fostul mijlocaș și directorul Academiei Oțelul Galați a murit în urma unui accident vascular cerebral. El a lăsat multă durere în urma sa.

Cariera în fotbal a lui Valentin Ioviță a inclus evoluții importante pentru echipe mari din România, cum ar fi Oțelul Galați, Dunărea Galați, Sportul Studențesc, Gloria Buzău și CF Brăila.

De-a lungul carierei sale în fotbalul din țara noastră, el a avut 34 de meciuri și 4 goluri în Superliga României.

Clubul Oțelul Galați, mesaj de condoleanțe pentru familia fostului mijlocaș

Prin intermediul rețelelor de socializare, Clubul Oțelul Galați a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia fostului jucător de fotbal Valentin Ioviță.

„SC Oțelul Galați regretă dispariția fostului jucător, antrenor și coleg Valentin Ioviță și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate, precum și întregii comunități oțelare. Odihnească-se în pace!', a scris Oțelul Galați pe Facebook.

Valentin Ioviță a fost directorul Academiei Oțelul Galați

Valentin Ioviță a fost directorul Academiei Oțelul Galați. Între anii 2008 și 2010, el a fost un jucător important pentru această echipă, contribuind semnificativ la succesul pe care Oțelul Galați l-a avut.

După ce s-a retras din activitatea de jucător de fotbal în anul 2011, Valentin Ioviță și-a dedicat tot timpul liber pe care îl avea formării tinerilor de la Academia Oțelul Galați, unde a fost extrem de apreciat și iubit pentru eforturile de a sprijini viitori fotbaliști din țara noastră.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton