A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la cuțite, la doar 59 de ani: "Un om cum puțini au fost, un suflet mare cu o pozitivitate ieșită din comun"

.

A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la cuțite, la 59 de ani. Afectat de pierderea fostului său coleg de echipă, și Alex Bălan de la Chefi la cuțite, sezonul 2 a postat câteva cuvinte despre trecerea în neființă a lui Marian Cocoș. Și alți fani Chefi la cuțite au transmis condoleanțe familiei lui Marian Cocoș, pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La preselecțiile Chefi la cuțite, sezonul 2 Marian Cocoș a obținut trei cuțite și a ajuns în echipa roșie. Antrenorul de box a fost eliminat al treilea eliminat din show. Anunțul morții lui Marian Cocoș a fost făcut pe contul lui de Facebook, de către apropiați. Vestea i-a întristat pe fanii săi și pe unii dintre colegii de la Chefi la cuțite, care au postat mesaje de condoleanțe.

8-08-0

A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la cuțite

Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite. Acesta a participat în sezonul 2 al show-ului culinar de la Antena 1 și i-a impresionat pe jurați încă de la început, atât cu preparatul său, cât și cu povestea lui de viață, fiind și antrenor de box.

„Maestrul Marian Cocoș s-a stins, dar povestea merge mai departe! Slujba de înmormântare va avea loc mâine, 16 februarie, ora 11.30 la cimitirul Sf. Nicolae, aflat in spatele Cimitirului Straulesti II. Mulțumim tuturor pentru a ne fi alături!', a anunțat familia îndurerară în mediul online.

„Domnul Cocoș, un om cum puțini au fost. Un suflet mare cu o pozitivitate ieșită din comun. Dumnezeu să te odihnească în pace! Putere familiei si prietenilor', a scris acesta pe contul lui de Facebook.

Citește și: Ana Porgras a leșinat la Survivor All Stars și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu pot să mă ridic'. Faimoasa a fost luată pe targă din concurs

Citește și: A murit acordeonistul și dirijorul Mihai Amihalachioaie. Avea 63 de ani

Marian Cocoș a fost un concurent foarte îndrăgit la Chefi la cuțite

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar una dintre coechipierele lor de la Chefi la cuțite, sezonul 2 a povestit o amintire amuzată cu fostul concurent care a murit

„Cum naiba să pui roșii cherry întregi la plating ?’ așa m-a certat Marian Cocos la Chefi la cuțite. Să ai drum lin și luminos spre stele, Nea’ Cocoș, condoleanțe familiei', a adăugat Honoria Rațiu.

Antrenorul de box, Marian Cocoș, i-a impresionat pe chefi încă de la preselecții. Acesta s-a prezentat cu un desert care a uimit, și anume un lava cake cu ciocolată albă. „Nu îmi vine să cred aşa ceva. Cum ai reuşit să prepari aşa ceva? L-ai luat la pumni?', a fost unul dintre comentariile juraților, la acel moment.

„Totul a pornit în urmă cu foarte mult timp. Tatăl meu a fost măcelar, aşadar e o chestie de familie. El a fost cel care m-a îndemnat să gătesc şi bine am făcut pentru că soţia mea nu stie să gătească. Am vrut să mă fac bucătar, însă am renunţat din diferite motive şi m-am apucat de box. În box nu ai cum să fii relaxat, dar în bucătărie totul e o plăcere', a povestit Marian Cocoş, după ce a primit laudele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton