A murit Marinel Petreuș, fiul celebrului Ion Petreuș. Artistul avea 57 de ani și se confrunta cu grave probleme de sănătate

 Oana Pantazi
.

A murit Marinel Petreuș, fiul celebrului Ion Petreuș. Artistul avea 57 de ani și se confrunta cu grave probleme de sănătate. Cea care a dat trista veste a fost chiar soția interpretului, Laura Petreuș, care i-a fost parteneră de viață timp de 32 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

A murit Marinel Petreuș, fiul celebrului Ion Petreuș. Artistul a încetat din viață la doar 57 de ani, pe fonul unor grave probleme de sănătate. În ciuda eforturilor medicilor, Marinel Petreuș s-a stins din viață, pierzând lupta cu o boală nemiloasă.

21557714_1299627360148044_7811712605047370274_n21557714_1299627360148044_7811712605047370274_n

A murit Marinel Petreuș, fiul celebrului Ion Petreuș

Profesor de muzică și interpret al horilor maramureșene moștenite de la Frații Petreuș, cuplu de rapsozi populari renumit în anii 1980, Marinel Petreuș s-a stins din viață cu două luni înainte de a împlini 58 de ani, din cauza unei boli nemiloase. Soția sa a fost cea care a făcut tristul anunț, transmițând un mesaj emoționant în social media.

Citește și: Nicu Covaci, omagiat de peste 250 de motocicliști, în Timișoara. Ce gest emoționant au făcut în memoria lui: „A fost un mare patriot, nu doar local. Un om fără de care noi n-am fi fost ceea ce suntem’

Citește și: Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poză cu fiica lui: „Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea…'. Ce a replicat artista

„Am fost împreună la bine și la greu, împreună de 32 de ani, până în ultima clipă…

Astăzi, iubirea mea, modelul meu, echilibrul meu, dragostea mea, minunatul bărbat al vieții mele cu care am împărțit griji, nevoi și bucurii nenumărate într-o poveste de iubire cum numai Marinel i-a putut compune muzica și textul…

tatăl minunat al copiilor noștri, pe care i-a iubit cu toată ființa lui, A PLECAT spre ÎNALTURI și ne veghează de acum din Lumea Dorului.

Marinel, TE IUBESC INFINIT DINCOLO DE LUMI!!!

Să-ți fie zborul lin…, a scris Laura Petreuș.

Marinel Petreuș avea nevoie de o intervenție extrem de scumpă

În ultima perioadă, starea de sănătate a artistului se înrăutățise și avea nevoie de o operație care i-ar fi putut salva viața. Săptămâna trecută, Ansamblul Folcloric Transilvania făcea un apel la fanii artistului pentru donații în scopul ajutorării lui Marinel Petreuș, care urma să fie supus unei intervenții costisitoare.

„Apel la VIAȚĂ, Apel la Spertanță!!!

Artiști și oameni de bine din întreaga Românie, vă rugăm din suflet să ne unim forțele pentru a salva viața colegului și cântărețului, #Marinel_Petreuș.

Profesor de muzică și interpret de suflet al horilor maramureșene, moștenite de la #Frații_Petreuș, Marinel trece printr-un moment dramatic ale vieții sale în ceea ce privește sănătatea sa.

În cel mai scurt timp va fi supus unei interventii chirurgicale de maximă importanță.

Costurile acesti intervenții sunt de 30000 Euro.

Facem apel, alături de familia sa, să ne unim și fiecare să il ajutăm pentru a-l salva și a readuce bucurie în sufeletele celor trei copii ai lui Marinel, Codruț, Oana și Ionuț!”, a fost mesajul Ansamblului Folcloric Transilvania.

Din nefericire, pentru Marinel Petreuș a fost prea târziu, acesta încetând din viață ieri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton