A murit Marius Țepeligă! Manelistul a fost operat în ianuarie și spera să se vindece: "Doamne, în brațele tale nu îmi este frică de nimic"

 Dumba Gabriela
.

A murit Marius Țepeligă! Manelistul avea grave probleme de sănătate și fusese operat în luna ianuarie, fiind încrezător până în ultima clipă în șansele sale de vindecare. Tată a doi copii mici, Marius Țepeligă se căsătorise în vara lui 2023 și tot atunci avusese loc și botezul fiicei lor. Lăutarul a luptat cu toate puterile pentru viața lui, însă în zadar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marius Țepeligă a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din România, acesta făcându-se remarcat datorită colaborărilor de succes cu nume mari din industrie, printre care Viorica de la Clejani, Costel Biju și Elis Armeanca.

4d88ee08-8f06-4220-b537-0ea0886751da4d88ee08-8f06-4220-b537-0ea0886751da

Marius Țepeligă a murit după o grea suferință

Marius Țepeliga a tot sperat că va scăpa de problemele de sănătate printr-o minune. În toată această perioadă, lăutarul s-a apropiat și mai mult de divinitate. Cei care îl cunosc îl descriu ca un om cu frica de Dumnezeu, iar de Crăciun a luat o decizie radicală în acest sens, asta după ce a hotărât să se pocăiască.

Marius Țepeligă a primit botezul chiar pe 25 decembrie 2023, moment despre care spunea că a fost unul emoționant. În acea zi, soția, Andreea Neagoe, și cei doi copii i-au fost alături.

„Doamne Iisus Hristoase, îți mulțumesc din suflet pentru că azi, în ziua Crăciunului, m-ai primit în împărăția ta. M-am botezat în cea mai sfântă zi. Amin și mulțumesc pentru tot, Iisuse', scria Marius Țepeligă, pe Facebook, la acel moment.

Artistul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar în luna ianuarie a anului 2024 a fost supus unei intervenții chirurgicale.

'Doamne, nu știu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări mă mai treci. Un singur lucru îl știu, în brațele tale nu îmi este frică de nimic. Am ieșit cu bine din operație, vă mulțumesc la toți pentru rugăciunile făcute', scria Marius Tepeliga la momentul respectiv pe internet.

Cu toate că operația a fost una cu succes, complicațiile apărute apoi i-au adus sfârșitul manelistului.

Citește și: Oana Ciocan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie de Jador. Imaginea care a apărut pe Instagramul nu mai lasă loc de interpretări

Citește și: CTP, reacție vehementă după ce Simonei Halep i s-a redus suspendarea: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva'

Marius Țepeligă este plâns de sute de prieteni

Costel Biju este sfâșiat de durere după vestea că Marius Țepeligă, colegul său de breaslă, s-a stins din viață.

Aceasta i-a îndemnat pe oameni să meargă să doneze sânge pentru Marius. „Prieteni dragi, m-am interesat pentru donarea de sânge a colegului și totodată prietenul nostru, Marius Tepeliga. Toate centrele sunt închise, însă am primit informația că la Floreasca este singurul spital care poate primi sânge pentru Marius. Ne vedem cu toții la prima oră, începând cu ora 06.00', a fost mesajul postat de Costel Biju în urmă cu două luni.

Apropiații sunt șocați de moartea lui Marius Țepeligă.

„Ai plecat să cânți printre îngeri! Dumnezeu să te aibă în pază, Marius Tepeliga! Prea devreme ai plecat dintre noi'; „Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei'; „Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei! Prea devreme ai plecat, om bun';

„Sincere condoleanțe! Din punct de vedere omenește, este un necaz așa de mare care a cuprins familia fratelui Marius Tepeliga, inima plânge, suntem cuprinși de niște sentimente profunde privind amintirea celui ce a fost Marius Tepeliga. În schimb, din punct de vedere spiritual, pot să spun că fratele Marius și-a terminat lupta aici pe pământ ca un biruitor, el a apucat să facă legământ cu Dumnezeu în apa botezului. Știm că acum s-au terminat suferințele pentru el, a intrat în moștenirea vieții veșnice, unde Dumnezeu l-a primit în Slava Lui. Dumnezeu să lase mângâierea peste familia Tepeliga!', sunt doar câteva comentarii lăsate pe pagina de Facebook a regretatului artist.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton