A murit Ron Ely, cunoscut pentru rolul lui Tarzan, din anii ’60. Acum 5 ani, soția actorului a fost ucisă de fiul lor, împușcat ulterior de poliție

.

Ron Ely, cunoscut pentru rolul lui Tarzan în serialul de televiziune cu același nume din anii 60, a murit. Actorul avea 86 de ani, fiica lui fiind cea care a anunțat că s-a stins. Viața personală a actorului a fost marcată de o tragedie în 2019, când fiul său a fost împușcat de poliție, după ce și-a înjunghiat mortal mama.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Ron Ely, celebrul actor care a devenit cunoscut la nivel mondial datorită rolului său iconic din serialul de televiziune Tarzan, a murit, la vârsta de 86 de ani. Vestea decesului său a fost anunțată de una dintre fiicele sale, Kristen.

profimedia-0018874139profimedia-0018874139

A murit Ron Ely, cunoscut pentru rolul lui Tarzan

Anunţul morţii actorului american Ron Ely, în vârstă de 86 de ani, celebru pentru rolul lui Tarzan din serialul de televiziune cu același nume din anii 1960, a venit chiar din partea fiicei sale, Kirsten Casale Ely.

„Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari oameni pe care i-a cunoscut vreodată – iar eu mi-am pierdut tatăl', a scris fiica actorului, Kirsten Casale Ely, într-o postare pe Instagram.

„Tatăl meu a fost un om pe care oamenii l-au numit un erou. A fost actor, scriitor, antrenor, mentor, om de familie și lider. Eu l-am cunoscut ca tată – și ce onoare trimisă din cer a fost asta. Pentru mine, el a atârnat luna', a mai scris fiica lui Ron Ely.

Starul din Tarzan a murit la locuința sa din Los Alamos din Santa Barbara, California, pe 29 septembrie.

Serialul Tarzan a fost difuzat inițial de NBC între 1966 și 1968, timp în care actorul a avut o serie de accidentări, deoarece își făcea singur cascadoriile. Mai mult, Ron Ely a și fost atacat de animale în mai multe rânduri în timpul filmărilor.

Citește și: Cum a răspuns Sali Levent acuzaţiilor grave de violenţă făcute de soția lui, Dalia: „Am probe că nu am făcut așa ceva. Nu sunt un nenorocit cum zice ea. Am primit şi telefoane de ameninţări’ / Femeia s-a pozat bandajată, pe patul de spital

Citește și: Dalia, soția lui Sali Levent, susține că a trăit în teroare alături de actor: „Am fost amenințată că mi se dă foc la casă. Când a coborât din mașină m-a lovit mai tare. Nu mă lăsați să termin liceul'

Citește și: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este. Nu ai cum să legi celelalte imagini de mine! Nu se vede nimic din…’. Raluca Pastramă a răbufnit și la adresa lui Dan Capatos, după filmările pe care Pepe i le-a arătat la TV

În 2019, Ron Ely și-a pierdut soția și fiul

În 2019, Ron Ely a avut parte de o dublă tragedie, atunci când soţia sa, Valerie Lundeen Ely, a murit, la vârsta de 62 de ani, înjunghiată chiar de fiul lor, Cameron. În timpul intervenţiei poliţiei, tânărul nu a răspuns la somaţiile forţelor de ordine şi, pentru că era înarmat cu un cuţit, a fost considerat un risc şi a fost împuşcat.

Astfel, în aceeaşi zi, actorul şi-a pierdut şi soţia şi fiul.

Ron Ely a intentat un proces forţelor de ordine pentru uciderea fiului său, însă judecătorul a considerat că poliţia a acţionat în legitimă apărare.

Ron Ely s-a retras din actorie în anul 2001

Născut în Texas în 1938, Ron Ely s-a căsătorit cu iubita sa din liceu în 1959, înainte de a divorța doi ani mai târziu. A fost, de asemenea, cunoscut pentru găzduirea concursului Miss America la începutul anilor 1980, unde a cunoscut-o pe cea de-a doua soție a sa, Valerie Lundeen, cu care a avut trei copii.

După ce s-a retras din actorie în 2001, Ron Ely a devenit autor și a publicat două romane polițiste. El s-a întors pentru scurt timp la actorie pentru filmul Expecting Amish, în 2014, unde a jucat rolul unui bătrân Amish.

În anii 1980, a apărut în alte programe de televiziune de succes, printre care comedia The Love Boat, a cărei acțiune se desfășoară pe un vas de croazieră, precum și în Wonder Woman, alături de vedeta Lynda Carter.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton