A murit Sorin Florin Nazîru, fost junior de la CS Dinamo. Avea doar 16 ani: "În urma unui accident cumplit..."

.

A murit Sorin Florin Nazîru, fost junior de la CS Dinamo. Doliu în lumea sportului. Unul dintre foștii juniori ai clubului Dinamo a încetat din viață la doar 16 ani, după ce a suferit un accident teribil. Adolescentul a evoluat ultima oară pentru CSM Râmnicu Sărat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Tragedie în lumea sportului. Sorin Florin Nazîru, fost junior de la CS Dinamo, în vârstă de doar 16 ani și-a pierdut viața după un accident teribil. Anunțul a fost făcut chiar de către Academia de Fotbal CS Dinamo, prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai și postează numeroase poze în ipostaze tandre

Citește și: Miki de la K-pital a fost susținută necondiționat de părinți, în carieră: „Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească…”. Ce amintiri are cu regretata Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară de canto / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Adrianei Antoni de când a redus consumul de carne și zahăr: „Viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă”. Ce sfat le dă artista celor care vor să-i ia exemplul

Citește și: Aris Eram a împlinit 21 de ani! Andreea Esca i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei: „Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău…” / Ce surpriză i-au făcut Alexia Eram și părinții, în miez de noapte

A murit Sorin Florin Nazîru, fost junior de la CS Dinamo

Sorin Florin Nazîru evolua pe postul de portar, iar ultima oară a evoluat pentru CSM Râmnicu Sărat.

Sincere condoleanțe!

Academia clubului nostru regretă dispariția fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru, ultima oară la CSM Râmnicu Sărat, decedat astăzi în urma unui accident cumplit.

Născut pe 27 iunie 2008, tânărul Sorin Florin Nazîru (foto, primul din stânga, cu numărul 12) a fost portar al echipei CS Dinamo U17 până la finalul sezonului trecut.

Academia de Fotbal CS Dinamo își exprimă pe această cale profunda tristețe și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat.

Dumnezeu să-l odihnească!„, a transmis Academia de Fotbal CS Dinamo.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton