A murit tatăl lui Cătălin Măruță: „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată...”. Mesajul emoționant transmis de Andra

.

Este doliu în familia lui Cătălin Măruță! Din păcate, tatăl îndrăgitului prezentator TV a încetat din viață în această dimineață, iar cel care a făcut anunțul cel trist pe rețelele de socializare este chiar el. Cu inima împietrită de durere, Cătălin Măruță și-a anunțat fanii că traversează o mare cumpănă în aceste momente, însă și soția lui, Andra, a postat un mesaj în mediul online în care anunță decesul socrului ei, Constantin Măruță, alături de un omagiu dureros!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cătălin Măruță nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente! Îndrăgitul prezentator TV tocmai a anunțat decesul tatălui său, Constantin Măruță, care era pensionar de mai mulți ani, după o carieră longevivă pe postul de judecător.

457389076_18454332769058506_5164106160134778337_n457389076_18454332769058506_5164106160134778337_n

Citește și: După ce a jucat în primul ei film, Eva Măruță se lansează în muzică. Piesa de debut este realizată în colaborare cu Andra: „Abia aștept să…'

Citește și: Andra și Eva Măruță au scos prima melodie împreună. Cum a reacționat Cătălin Măruță, după ce fiica lui s-a lansat în muzică: „Parcă a avut o premoniție. Nu e vorba de talent. Își dorește să devină o artistă și…'

Citește și: Diandra Moga de la Insula Iubirii, de nerecunoscut după o procedură estetică. Fanii s-au speriat când au văzut imaginile: „Mâine sunt ca nouă'

Citește și: Leonard Doroftei s-a întors în România, după cinci ani petrecuți în Canada: „Am plecat pentru că aveam nevoie de o schimbare”. Motivul pentru care a revenit în țară

A murit tatăl lui Cătălin Măruță

Tatăl lui Cătălin Măruță a încetat din viață în această dimineață, însă momentan nu se cunosc mai multe detalii. Prezentatorul TV a dat trista veste în mediul online, alături de un mesaj dureros în care-i mulțumește părintelui său pentru tot ceea ce a făcut pentru el în viață. Mai mult decât atât, cu o profundă durere în suflet, a spus cât de mult l-a iubit și îl iubește, dar și cât de mult o să-i lipsească și cât de greu o să fie fără el.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!', a scris Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

Cătălin Măruță a fost însă discret și nu a oferit prea multe detalii legate de cauza decesului sau problemele de sănătate pe care le avea tatăl său, Constantin Măruță.

Andra: 'L-am iubit și respectat din toată inima. Prezența lui aducea liniște și bucurie…'

Andra este alături de soțul ei în aceste momente grele, astfel că și ea a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant și dureros în amintirea socrului ei. Din postarea ei se înțelege că a avut o relație foarte frumoasă cu socrul său și a povestit că o să-i lipsească foarte mult, mai ales cuvintele sale calde și vorbele bune pe care le spunea ori de câte ori se vedeau.

Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!', a scris Andra Măruță pe rețelele de socializare.

Ce meserii au avut părinții lui Cătălin Măruță

De-a lungul timpului, Cătălin Măruță a fost destul de discret cu familia din care provine, însă se știe clar că a avut o relație foarte frumoasă cu tatăl său, Constantin. Și cu mama lui, Rusalina Măruță, se înțelege foarte bine, dovadă fiind numeroase poze postate cu ea până acum. Totuși, ceea ce puțini știu este faptul că mama lui a lucrat ca statistician, iar tatăl său a fost judecător.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp', a dezvăluit Cătălin Măruță, în urmă cu mai mult timp.

A vrut să-i calce pe urme tatălui său și mereu și-a dorit să fie ca el, însă ulterior s-a reprofilat și și-a urmat marea pasiune, ajungând astfel în televiziune. în prezent este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV, numele său fiind cunoscut de toată lumea de pe micile ecrane.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton