A născut Anca Dumitra! Actrița din Las Fierbinți a devenit mamă pentru prima oară

 Dumba Gabriela
.

Anca Dumitra a născut ieri, 18 septembrie, exact cum preconiza în urmă cu câteva luni! Actrița din Las Fierbinți, care a devenit mamă pentru prima oară, a dezvăluit că este însărcinată în luna aprilie, însă a preferat să mențină suspansul în ceea ce privește sexul bebelușului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, au devenit părinți pentru prima dată. În cursul zilei de ieri, cei doi și-au cunoscut bebelușul, însă nu au postat deocamdată fotografii pe rețelele de socializare sau declarații legate de marele eveniment din viața lor.

4553487171104150197738589857674745826022434n4553487171104150197738589857674745826022434n

Actrița Anca Dumitra a născut

Anca Dumitra, care s-a căsătorit cu afaceristul Manfred Spendier în aprilie 2023, și-a cunoscut ieri copilul, însă nu a dezvăluit dacă este mamă de fetiță sau de băiețel.

Sarcina actriței Anca Dumitra a fost una fără probleme serioase, doar la început a luptat cu grețurile, dar fără neplăceri majore. 'Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață, trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri, dar acum totul este foarte bine. Am energie, am poftă de mâncare. (…)

Am fost împreună (n.r. ea și soțul ei la control). Cumva bănuiam ceva, am vrut să am certitudinea, astfel încât am făcut testul. Am zis că țin secret până la ziua lui de naștere, urma să fie în câteva zile. Dar nu am putut, eu de obicei nu prea pot să țin secrete', a declarat Anca Dumitra atunci, într-o emisiune TV.

Citește și: Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, trio de senzație la VIVA! Influencers Party 2024. Actrițele au îmbrăcat ținute îndrăznețe și elegante

Citește și: Cum și-au făcut apariția concurenții și ispitele de la Insula iubirii la VIVA! Influencers Party 2024. Marcel s-a îmbrăcat ca Don Corleone, iar Iustina și-a arătat burtica de gravidă, într-o rochie sexy

Citește și: Andreas Koundourakis, celebrul influencer din Dubai, apariție neașteptată alături de Xonia la VIVA! Influencers Party 2024. A venit pentru prima oară în România

Cum l-a anunțat Anca Dumitra pe soțul ei că va fi tată

Anca Dumitra a declarat că este extrem de fericită și împlinită lângă Manfred Spenider, iar copilul lor nu face decât să completeze perfect iubirea dintre ei. Actrița din Las Fierbinți și-ar fi dorit să păstreze secretul că este însărcinată până la ziua soțului ei, așa încât vestea că va fi tată să fie cadoul special de ziua lui, însă n-a reușit.

'Am fost împreună (n.r. ea și soțul ei la control). Cumva bănuiam ceva, am vrut să am certitudinea, astfel încât am făcut testul. Am zis că țin secret până la ziua lui de naștere, urma să fie în câteva zile. Dar nu am putut, eu de obicei nu prea pot să țin secrete', a declarat Anca Dumitra.

Invitată la podcastul „Fain și Simplu' realizat de Mihai Morar, Anca Dumitra a spus cum l-a cunoscut pe Manfred Spendier. Povestea celor doi e destul de veche, după cum a povestit chiar actrița.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți.

Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un momenrt dat a zis: She is the perfect girl (n.r. – este fata perfectă)', a povestit Anca Dumitra.

Bine, ce să spun, așa cucerești tu o femeie?', a fost reacția actriței la cele întâmplate, având în vedere că soțul său i-a povestit totul. După câțiva ani însă, cei doi aveau să se revadă. Se pare că Manfred Spendier și-a dorit cu orice preț să ajungă din nou la celebra actriță.

În luna aprilie 2023, cei doi s-au căsătorit, iar acum au devenit părinți. Actrița din Las Fierbinți declara, în urmă cu ceva timp, că relația cu soțul ei merge foarte bine.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult, spunea Anca Dumitra

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton