A treia plecare de la Kanal D într-o săptămână. După Simona Pătruleasa și Silvia Ioniță, și Anca Ciota a anunțat că se retrage din televiziune: „E momentul să schimb ceva!”

 Matei Bianca
.

Anca Ciota se retrage din televiziune! Prezentatoarea rubricii Meteo și-a dat demisia de la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a vorbit despre motivele care au dus la această decizie neașteptată, dar a explicat și ce va face de acum încolo cu viața ei. Anca Ciota își dorește să se ocupe de alt domeniu, dar și de frumoasa ei familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

A treia plecare de la Kanal D într-o săptămână. După Simona Pătruleasa și Silvia Ioniță, și Anca Ciota a anunțat se retrage din televiziune. Anca Ciota, prezentatoarea rubricii Meteo de la Kanal D, a surprins pe toată lumea, după ce a luat decizia de a se retrage din televiziune pentru a se dedica altor lucruri importante din viața ei. Vedeta a anunțat că nu își mai dorește să se ocupe de cariera ei, deoarece, la acest moment, are cu totul și cu totul alte priorități.

anca3anca3

Citește și: Anca Ciota și soțul ei, Phelipe, nu mai dorm împreună de 1 an și jumătate, de când au devenit părinți: „Singura problemă a lui este că doarme pe canapea, în studio'

Citește și: Anca Ciota, anunț surprinzător despre al doilea copil: „Să crească împreună, David Liam să nu fie singur'. Prezentatoarea TV încă își alăptează fiul, la 1 an și trei luni / EXCLUSIV

Citește și: Liviu Vârciu a înșelat-o pe soția lui, Anda Călin, cu Roxana Niculae, bebelusă la Cronica Cârcotașilor: „Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că, dacă nu vine acasă, eu o să mor. De atunci…' / Au apărut imagini de paparazzi cu cei doi, sărutându-se

Citește și: Pepe și Ibrahim Ibru, ambii foști soți ai Ralucăi Pastramă, au devenit prieteni la cataramă. Cum s-au fotografiat împreună, în oraș

Anca Ciota se retrage din televiziune. A treia plecare de la Kanal D într-o săptămână

Anca Ciota a anunțat că se retrage din televiziune, după o carieră impresionantă. Vedeta a decis să renunțe la această carieră și să se dedice noilor sale proiecte din mediul online, dar și familiei frumoase pe care o are.

Decizia de a renunța la televiziune a fost influențată și de dorința prezentatoarei de a avea un program mai flexibil, care să-i permită să călătorească mai des.

„Cred cu tărie în puterea online-ului şi de aceea mi-am şi dezvoltat în timp, organic, o comunitate foarte puternică. Îmi doresc să dedic mai mult timp acestor proiecte, să explorez mai mult tot ceea ce poate oferi spațiul virtual, iar asta înseamnă timp şi dedicare.

Există contracte pentru care ar trebui să plec mai des din Bucureşti şi din ţară, iar programul clasic de televiziune m-a făcut să pun pe unele proiecte şi mă gandesc că e momentul să schimb ceva. Îmi iau la revedere de la colegii mei, alături de care am evoluat atât de frumos, le mulţumesc mult telespectatorilor şi îi invit să mi se alăture în proiectele viitoare, pe paginile virtuale', a transmis vedeta, potrivit libertatea.ro.

Prezentatoarea își dorește să se dedice vieții de familie

Anca Ciota a mărturisit că se pregătește să înceapă un nou capitol și în viața ei personală, deoarece fiul său, Liam, va merge la grădiniță. Astfel, prezentatoarea rubricii meteo de la Kanal D își dorește să se dedice vieții de familie.

„Pentru mine urmează o perioadă cu emoţii frumoase, pentru ca Liam (n.r.-fiul vedetei) se pregăteşte să meargă la gradiniţă', a mai completat ea.

Silvia Ioniță și Simona Pătruleasa și-au dat demisia de la Kanal D

Nu doar Anca Ciota și-a dat demisia de la Kanal D, ci și Simona Pătruleasa și Silvia Ioniță. Simona Pătruleasa are alte planuri cu viața ei, motiv pentru care a plecat din acest trust, după o carieră de aproximativ 15 ani.

„Simona Pătruleasa, prezentatoare a Ştirilor Kanal D, a ales să se dedice unor proiecte personale.  Suntem recunoscători pentru contribuţia  sa în  evoluţia staţiei, pentru dedicare şi pentru toate momentele speciale pe care le-a adus în fața publicului nostru. Simona Pătruleasa este una dintre cele mai iubite vedete din România, un reper de profesionalism şi eleganţă pentru milioane de oameni, dar şi pentru industria media autohtonă. A intrat în echipa Kanal D în 2009 şi fost în permanenţă alături de publicul său, prin intermediul Ştirilor Kanal D', s-a anunțat în comunicatul transmis de Kanal D.

După o perioadă de 17 ani în care a fost prezentă la postul de televiziune și în care s-a dedicat în totalitate acestei cariere impresionante, Silvia Ioniță a transmis faptul că a decis să se retragă. Ea nu a vorbit despre motivele care au dus la această hotărâre.

„Nu vă spun telespectatori sau colegi, am ocolit mereu aceste cuvinte aseptice și impersonale, așa că: Oamenii mei dragi, vă mulțumesc pentru anii în care mi-ați fost alături, pentru fidelitate, prietenie, încredere, gânduri bune, pentru tot ce am construit aici, ca relație, preț de 17 ani! Cu toată această copleșitoare încărcătură emoțională primită, merg mai departe. Așa sunt eu, mă încăpățânez să cred că, până la urmă, viața este despre emoții, despre finețea trăirilor și despre mai nimic material, și cu voi in inimă, o voi construi la fel. Urați-mi de bine și să ne revedem sănătoși curând! Cu recunoștință pentru tot ce m-ați lăsat să trăiesc și să înțeleg, vă îmbrătișez', a spus ea pe o rețea de soializare.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton