Accident grav la filmările pentru "Cursa", produs de Codin Maticiuc. Doi cascadori și un cameraman au ajuns de urgență la spital: "Am trecut și prin CT-uri, prin foarte multe teste". Care este starea lor acum

 Oana Pantazi
.

Accident grav la filmările pentru „Cursa”, regizat de Codin Maticiuc. Ieri-seară, a avut loc un accident pe bulevardul Doina Cornea din Capitală, în timpul filmărilor la producția „Cursa”. Echipa realiza o cascadorie de mare viteză cu doi bolizi, care au intrat în coliziune. Trei dintre membrii echipei au ajuns de urgență la spital după impact.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ieri-seară, în sectorul 6 al Capitalei, pe bulevardul Doina Cornea, care fusese închis pentru filmări, a avut loc un accident grav, soldat cu trei victime. În timp ce echipa realiza o scenă de mare viteză cu doi bolizi, unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului, provocând o coliziune cu mașina pe care erau montate camerele de filmat, conform observatornews.ro.

accident-filmari-cursaaccident-filmari-cursa

Accident grav la filmările pentru „Cursa”, regizat de Codin Maticiuc

Filmul „Cursa”, un lungmetraj ce amintește de franciza „Fast and Furious”, promite să aducă un boost de adrenalină pe marele ecran, iar filmul e așteptat cu nerăbdare de fani. Din păcate, în timpul filmărilor s-a produs un accident spectaculos, după ce unul dintre bolizi, care circula cu viteză, dat fiind că gardurile ce delimitează șina de tramvai au fost spulberate, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în mașina care filma scena.

Citește și: Ce relație are Codin Maticiuc cu fiul lui vitreg: „M-am oferit să plătesc, dar nu a mai continuat. Nu îl simt dedicat…'. Mario are aproape 14 ani

Citește și: Când și unde va avea loc nunta Anisiei Gafton cu logodnicul ei, Serghei: „Am găsit o locație care se apropie de ceea ce ne dorim, dar mai căutăm’. Cum a fost cerută în căsătorie / EXCLUSIV

Citește și: Dana Marijuana a fost reținută pentru trafic de droguri de mare risc, la o zi după ce a fost prinsă drogată la volan, pe litoral. Ce au găsit procurorii DIICOT în casa ei

După impact, mașina echipată cu camere de filmat s-a răsturnat, fiind răniți trei membri ai echipei – doi cascadori profesioniști și cameramanul. Toți trei au fost transportați de urgență la Spitalul Universitar, unde au primit îngrijiri medicale. Din fericire, cei trei sunt acum în afara oricărui pericol.

Codin Maticiuc, primele declarații după accident

Accidentul a produs pagube materiale considerabile, circulația în zonă fiind oprită mai mult de o oră. După ce au fost transportați la spital, cei trei membri ai echipei de filmare au fost supuși mai multor investigații și, din fericire, starea lor este bună. De altfel, chiar Codin Maticiuc și-a anunțat fanii, la scurt timp după incident, despre starea celor doi cascadori și a cameramanului care au fost răniți în impact.

„În seara aceasta, în timpul filmărilor Cursa, a avut loc un accident între două mașini. Implicați și vătămați au fost trei persoane: 2 cascadori profesioniști, din probabil cea mai bună echipă din România, și un cameraman.

Suntem la Spitalul Universitar, la Primiri Urgențe și vreau să vă anunț și mă bucur să vă anunț că sunt bine, sunt în afara oricărui pericol. Am trecut și prin CT-uri, prin foarte multe teste, sunt foarte bine', a transmis Codin Maticiuc în mediul online.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton