"Am ajutat Poliția la prinderea unui infractor. L-am pus la pământ". Ce act de curaj a făcut actorul Daniel Nuță chiar înainte de Crăciun

 Radulescu Ruxandra
.

Ce act de curaj a făcut Daniel Nuță, actorul din Groapa, chiar înainte de Crăciun. Daniel Nuță, protagosnistul serialului Groapa' de la Pro TV, 2023 se declară recunoscător pentru provocările și momentele de neuitat prin care a trecut. Actorul a povestit amintirile din copilărie ce-l leagă de perioada Sărbătorilor, dar și cum a ajutat poliția în prinderea unui infractor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Nuță protagosnistul serialului Groapa' de la Pro TV, 2023, este foarte mulțumit de succesul pe care l-a avut până la acest moment și este pregătit să încheie anul plin de recunoștință. Artistul abia așteaptă să petreacă Crăciunul alături de cei dragi și să simtă mirosul bucatelor tradiționale, așa cum se întâmpla când era copil. Recent, Daniel Nuță a trecut printr-o situație total neașteptată când a ajutat polițiștii la prinderea unui infractor.

daniel-nuta-6daniel-nuta-6

Ce act de curaj a făcut Daniel Nuță, actorul din Groapa, chiar înainte de Crăciun. A ajutat la prinderea unui infractor

Daniel Nuță trăiește viața la maxim, nu numai prin prisma producțiilor în care joacă, ci și în viața reală. Actorul a povestit că a avut parte de o întâmplare extremă, când a sărit în ajutorul poliției pentru a prinde un infractor.

Citește și: Claudia Pătrășcanu l-a comparat pe Gabi Bădălău cu Irinel Columbeanu: „Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. Banii strică vieți…'

Citește și: Andreea Marin a împlinit 49 de ani: „Am frământările pe care mulți oameni. Războaie, boli, foamete'. Cum a ptrecut cu fiica ei, Violeta, în Londra

Am temeri, normal, ca orice om, dar nu mă oprește nimic să nu le duc la bun sfârșit. Acum câteva zile, am ajutat Poliția Locală din București la prinderea unui infractor, total involuntar. Mergeam pe stradă, polițiștii îl alergau, acesta a trecut fix prin fața mea iar eu, fără să mă gândesc prea mult, l-am pus la pământ până au ajuns oamenii legii să îi pună cătușele. Am râs mult în sinea mea după acest eveniment.”, a povestit Daniel Nuță pentru Unica.ro.

De ce a ales Daniel Nuță să plece din țară cu ocazia Sărbătorilor

În ceea ce privește planurile pentru Sărbători, actorul își dorește cel mai mult să se detașeze complet de tot ceea ce înseamnă munca de actor și statutul de vedetă. De aceea a ales să plece din țară, unde se va relaxa și își va închide telefonul.

Ambiția și determinarea care nu au limită, dacă îmi pun ceva în minte, într-un fel sau altul, caut soluții până se întâmplă. O să fiu plecat din țară de dinainte de Crăciun și mă întorc la început de Ianuarie, deci încă un motiv în plus să nu mai răspund la telefon.„, a mai adăugat Daniel Nuță.

Cele mai frumoase amintiri ale lui Daniel Nuță despre perioada Crăciunului

Chiar dacă nu va petrece sărbătorile în România, Daniel Nuță are amintiri pline de candoare despre momentele petrecute în familie, în această perioadă.

Cozonacii bunicii mele care în seara de Ajun, tot timpul, punea cozonacii la cuptor, mirosea în toată casa, iar eu mă pregăteam să plec la colindat cu prietenii mei. Căldura, toată lumea acasă, mirosul de cozonac și de brad, pe acolo pe undeva.„, a menționat Daniel Nuță.

FOTO: Instagram Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton