Actorul Andrian Locovei a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru viol: "Actul sexual a fost consimţit, totul a fost consimţit"

 Dumba Gabriela
.

Andrian Locovei a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare pentru viol. Membru al Trupei Iosif Vulcan din cadrul Teatrului Regina Maria din Oradea, actorul a declarat că situația este „o porcărie' și că „totul a fost consimțit'. Andrian Lacovei a promis că va face public întreg dosarul la finalul procesului pentru a demonstra nevinovăția sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Actorul Andrian Locovei și-a susținut nevinovăția pe tot parcursul procesului. Decizia nu este definitivă și actorul a anunțat că va ataca sentința, astfel că verdictul final îl va pronunţa Curtea de Apel Oradea.

27710024_1928998723794243_8461450538645724753_o27710024_1928998723794243_8461450538645724753_o

Actorul Andrian Locovei, condamnat la închisoare cu executare pentru că și-ar fi violat o colegă

Andrian Locovei că a fost agresată în noaptea de 2 spre 3 iulie 2022, în propria locuință, după ce găzduit o petrecere. Procurorii au susținut că Locovei ar fi plănuit agresiunea, profitând de retragerea timpurie a gazdei pentru a rămâne mai mult timp la petrecere. În cele din urmă, actorul ar fi pretins că se retrage, dar a intrat în dormitorul femeii și a violat-o.

A doua zi, femeia a mers la Poliție și a reclamat agresiunea. Andrian Locovei a fost reținut inițial pentru 24 de ore și apoi plasat sub control judiciar, cu interdicția de a se apropia de victima sa.

Pe tot parcursul procesului, actorul a negat acuzațiile, susținând că „actul sexual a fost consimţit', iar dosarul este „o porcărie, construit cu tertipuri, psihologi şi fără vreo dovadă că a fost un act sexual forţat'. Instanța l-a găsit vinovat și l-a condamnat la închisoare, obligându-l să plătească și daune morale în valoare de 50.000 lei victimei.

„Actul sexual a fost consimţit, totul a fost consimţit', iar dosarul este „o porcărie, construit cu tertipuri, psihologi şi fără vreo dovadă că a fost un act sexual forţat”. „Acuzaţia este extrem de gravă şi voi face public tot dosarul, la final, ca să arăt toate măgăriile care s-au întâmplat. Sunt obligat să demonstrez opiniei publice, familiei, colegilor, că totul e o minciună. Nu am de ce să mă ascund', a spus Locovei pentru ebihoreanul.

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion se căsătoresc în vară: „Am trimis invitațiile, am plănuit toate detaliile'. Ce spune despre rochia de mireasă

Citește și: Pepe nu își mai dorea să aibă o relație după divorțul de Raluca Pastramă, dar ce s-a întâmplat cu Yasmine l-a convins: „Dintr-odată, am început să o privesc cu alți ochi. Cel mai mult au cântărit…'. Cum gestionează tensiunile în cuplu și cum își împacă artistul soția/ EXCLUSIV

Cine este Andrian Locovei, actorul din Oradea acuzat de viol

În vârstă de 45 ani, Andrian Locovei este actor în cadrul Trupei Iosif Vulcan din Teatrul Regina Maria. De-a lungul carierei, a jucat în zeci de piese, iar în perioada 2018 – 2020 a deţinut şi funcţia de director artistic al instituției.

Locovei a fost unul dintre actorii teatrului orădean care au jucat în pelicula „Morgen', regizată de Marian Crișan, care a câştigat numeroase premii internaţionale. Actorul are roluri în producții ale Teatrului Regina Maria, cum ar fi „Revizorul', „Tartuffe' și „Opera de trei parale'.

În urmă cu mai mulți ani, actorul s-a implicat și în politică, susținând activ campania de unire a comunei Sânmartin cu Oradea. Andrian Locovei este căsătorit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton