Actorul Darren Kent din serialul Game of Thrones a murit la doar de 36 de ani: „Dragul nostru prieten a încetat din viață”. Suferea de o boală rară

 Radulescu Ruxandra
.

Actorul Darren Kent, cunoscut pentru rolul din serialul „Game of Thrones', a murit, la vârsta de 36 de ani. Actorul, scenaristul și regizorul Darren Kent – care a apărut în Game of Thrones și EastEnders – a murit la vârsta de 36 de ani. Actorul se lupta de ani de zile cu osteoporoza, artrita, dar și o cu afecțiune extrem de rară a pielii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Actorul Darren Kent, cunoscut pentru rolul din serialul „Game of Thrones', a murit, la vârsta de 36 de ani. Actorul, scenaristul și regizorul Darren Kent – care a apărut în Game of Thrones și EastEnders – a murit la vârsta de 36 de ani, după o lungă suferință. Darren Kent suferea de osteoporoza, artrita și o afecțiune extrem de rară a pielii. Referetatul artist era directorul organizației Equal People Performing Arts, care sprijină persoanele cu dizabilități, persoanele fără dizabilități și persoanele defavorizate să se bucure de artele spectacolului.

nypichpdpict000021943053nypichpdpict000021943053

Actorul Darren Kent din serialul „Game of Thrones' a murit la doar de 36 de ani

Agenția lui Darren, Carey Dodd Associates, a anunțat moartea acestuia pe Twitter:

Cu profundă tristețe trebuie să vă spunem că dragul nostru prieten și client Darren Kent a încetat din viață vineri, în liniște. Părinții și cel mai bun prieten al său sunt alături de el. Gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia sa, în aceste momente dificile. RIP, prietenul meu'.

Citește și: Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu de la Survivor au devenit părinți: „Își dorea să nască natural, dar nu s-a putut'. Ce nume au ales pentru fiul lor

Citește și: Ce întrebare incomodă a primit Adela Popescu de la fiul ei mijlociu, Andrei. Prezentatoarei TV nu i-a venit să creadă: „Mama, tu de ce ai…?”

Apărând în Game Of Thrones în 2014, el a jucat rolul unui tată îndurerat – Goatherd – ducându-și copilul mort să o vadă pe Daenerys Targaryen, Mama Dragonilor, interpretată de Emilia Clarke.

De asemenea, a avut roluri TV în EastEnders, mini-seria TV Les Misérables și recenta dramă ITV Malpractice, precum și o scurtă apariție în filmul Dungeons And Dragons: Honor Among Thieves, lansat la începutul acestui an.

A câștigat premiul pentru cel mai bun actor, la Premiile Van Dor, pentru rolul său din „Sunnyboy' și a lucrat și ca regizor.

Cine era Darren Kent, actorul din Game of Thrones, decedat la 36 de ani

Născut în Essex, cu un puternic accent londonez, Darren Kent s-a format la școala de teatru Italia Conti, absolvind în 2007. Primul său rol în film a fost în 2008 în horror Mirrors, cu Kiefer Sutherland în rol principal.

Kent a câștigat cel mai bun actor la Premiile Van D’or în 2012 pentru portretizarea personajului Danny, în scurtmetrajul Sunnyboy.

În afară de actorie, Kent a regizat, de asemenea, un episod din serialul de monologuri BBC din 2021 The Break, prezentând scriitori emergenti din Marea Britanie și scurtmetraj. Ultimul său a fost în scurtmetrajul Birds Sorrow.

FOTO: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton