Actorul George Mihăiță a avut o copilărie săracă: ”Copiii mei nu duc grija zilei de mâine”. Care este cel mai mare regret al lui

 Calin Maria Bianca
.

Actorul George Mihăiță a avut o copilărie săracă, însă a învățat multe lecții din lipsa banilor. Ce-i drept, în acest moment al vieții nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscut de publicul larg drept unul dintre cei mai mari și îndrăgiți actori din România. Se bucură de un succes major pe plan profesional de ani de zile, însă nici când vine vorba despre viața personală lucrurile nu stau deloc diferit. Iată ce amintiri are de când avea câțiva anișori, dar și care este cel mai mare regret al său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

George Mihăiță este un actor de mare renume, care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin rolurile sale de mare succes. Are un public mare, care-l urmărește cu drag pe micile ecrane inclusiv acum când joacă unul dintre rolurile principale în serialul 'Clanul' de pe Pro TV. Ei bine, toți îl știm din rolurile sale și aparițiile pe micile ecrane, însă când vine vorba despre viața personală, este un domeniu la care s-a ajuns mai greu.

download-2023-04-07t180649.632download-2023-04-07t180649.632

Recent, George Mihăiță nu a mai ezitat și a vorbit pe larg despre experiența de până acum din serialul 'Clanul', cât și despre viața lui personală și de familie. Nu s-a sfiit să povestească că, deși acum are tot ceea ce își dorește, atunci când era copil a simțit din plin lipsa banilor, fiindcă părinții săi nu aveau deloc o situație financiară bună.

Citește și: Cum se înțelege George Mihăiță, alias Bebe Măcelaru, cu Theo Rose la filmările pentru 'Clanul': 'Recunosc, nu m-am așteptat'

Citește și: Cum se înțelege George Mihăiță cu Mihai Bendeac: „A fost cel dintâi care mi-a spus Tătuțu. Dincolo de fețele sale de la televizor…'

Citește și: Cum au ajuns Delia și Lora în conflict din cauza melodiei 'Lololo' a trupei Azur: 'Eu nu sunt de acord. Am semnat cu ea, m-a plătit…'

Citește și: Cine este Misha. A fost căsătorită cu Connect-R și au împreună o fiică

Actorul George Mihăiță a avut o copilărie săracă

George Mihăiță duce viața la care a visat și se bucură de o familie superbă, inclusiv de nepoți. Totuși, lucrurile nu au fost așa dintotdeauna, fiindcă pe când era copil, avea numeroase lipsuri. Banii au fost o problemă pentru el pe atunci, însă cu toaste astea își aduce aminte cu drag de anii copilăriei, pe care-i numeșe fără doar și poate cei mai frumoși din viața sa. Mai mult decât atât, a povestit amuzat o întâmplare cu fratele său, precizând că nu i-a plăcut foarte mult munca de la țară.

'Ce treburi gospodărești? Eram artistul familiei… cum să-mi rup degetele? Țin minte, fratele meu mai mare săpa o groapă de 1 metru și ceva… W.C în curte. El în groapă, la sapă, eu, pe mal, la acordeon. Primii bani i-am câștigat dând spectacole de păpuși în curtea casei, în cotețul câinelui (l-ați văzut cumva pe zdreanță?).

Ne-au lipsit banii. La 10 ani mergeam iarna, pe aproape, prin poiană să patinăm în câte-o băltoacă înghețată. Patinele mele? Două bucăți de sârmă, groase, îndoite, de la vârf, la călcâi. ', a mărturisit George Mihăiță în exclusivitate pentru Unica.ro.

Ce și-a cumpărat din primii bani câștigați în actorie

George Mihăiță a muncit mult pentru a ajunge să se bucure de succesul colosal pe care-l are pe plan profesional. S-a bucurat de fiecare reușită, astfel că nu a uitat drumul său anevoios din cariera de actor. Mai mult decât atât, a precizat faptul că își aduce aminte cum din primii bani din actorie și-a cumpărat îmbrăcăminte și încălțăminte, asta fiindcă i-au lipsit când era copil.

'Douăzeci și trei, patru, cinci.. Succesul l-am gestionat prin muncă… muncă și iar muncă. Am rămas țăranul ăla modest, cu frică să nu greșească, pentru că mama lui i-a zis să n-o facă de râs. Valul de admiratoare? Val era la Găitan. La mine… pârâiaș. Dar mă scăldam. Primii bani adevărați i-am câștigat la 19 ani, la filmul RECONSTITUIREA. Mi-am cumpărat îmbrăcăminte, încălțăminte… ce n-aveam în copilărie. ', a continuat actorul.

Care este cel mai mare regret al lui George Mihăiță

George Mihăiță nu s-a oprit aici cu șirul declarațiilor, astfel că a explicat pe înțelesul tuturor că familia lui nu o să ducă niciodată grija zilei de mâine. De asemenea, când a venit vorba despre regrete, a precizat că unul dintre cele mai mari este că nu are suficient timp pentru a-l petrece în compania copiilor și a nepoților.

'Trec la regrete, când e vorba de copii și nepoți, faptul că n-am avut și, din păcate, nu am timp cât mi-aș dori, pentru ei. Vă dau un exemplu: de un an de zile CLANUL mă stoarce de energie. Cele 7,8 ore pe zi (când nu am filmare) mă epuizează. E o plăcere dureroasă. N-am să uit că de ziua nepotului, n-am fost cu el. L-am luat la o zi de filmare. O infimă recompensă. Pentru nepotul meu, Marc, nu sunt bunicu Gică… sunt BUNACU GEACĂ.  Vreau ca și copiii și nepoții să rămână cu imaginea unui tată – bunic, exemplu de comportament.', a concluzionat actorul.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton