Actorul italian Michele Morrone a venit în România. Celebrul actor din filmul „365 de zile” are o relație cu românca Bogdana Tancău / Ce imagini a publicat din Capitală

 Matei Bianca
.

Actorul italian Michele Morrone a venit în România, mai exact în București. Celebrul actor din filmul „365 de zile' le-a arătat fanilor lui de pe rețelele de socializare că se află în Capitală. El are o relație frumoasă cu românca Bogdana Tancău, după ce a părăsit-o pe fosta lui iubită, Moara Sorio. Ce imagini a publicat acesta pe pagina sa personală de Instagram.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Actorul italian Michele Morrone a venit în România. Celebrul actor din filmul „365 de zile' se află în București, iar acest lucru se poate vedea din postările pe care el le-a făcut pe pagina sa personală de Instagram. El are o relație cu frumoasa româncă Bogdana Tancău, după ce a părăsit-o pe fosta parteneră de viață, Moara Sorio.

michelemichele

Citește și: Cine este Bogdana Tancău, românca surprinsă alături de actorul Michele Morrone în Grecia. Ce legătură are cu frații Tate

Citește și: Cum a ajuns Michele Morrone din grădinar cel mai iubit actor italian: „Am fost și vânzător de aspiratoare. Din primul salariu am cumpărat o casă pentru mama mea și…' / Ce spune despre cei doi copii ai săi și viața personală

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Nartea a povestit cum a decis să facă echipă cu nepotul Monicăi Davidescu, Cosmin Vîjeu, la Asia Express: „Participarea nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape 8 luni” / EXCLUSIV

Actorul italian Michele Morrone a venit în România

Michele Morrone, actorul italian care a captivat publicul din întreaga lume prin rolul său din celebrul film „365 de zile', se află acum în București. La vârsta de doar 33 de ani, el este considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați la nivel global și, se pare, a fost cucerit de o româncă, motiv pentru care a lăsat totul în urmă și a venit în țara noastră.

După o relație frumoasă cu Moara Sorio, acum Michele Morrone și-a găsit fericirea alături de Bogdana Tancău, o antrenoare de fitness din București. Povestea lor de dragoste a devenit publică la începutul lunii august 2024, moment în care cei doi au fost văzuți împreună în Grecia, conform cancan.ro. Încă de pe atunci, cuplul nu s-a ascuns, afișându-și relația în fața turiștilor și trecătorilor din stațiunea turistică.â

Pe contul său personal de Instagram, Michele Morrone a publicat câteva imagini care arată că se află în București. El a vizitat câteva locuri impresionante din Capitală și nu s-a ferit să arate că se află în România.

Cine este Bogdana Tancău, iubita lui Michele Morrone

Bogdana Tancău este o antrenoare de fitness din București, cu peste un deceniu de experiență în domeniu. Ea și-a transformat pasiunea într-o afacere prosperă, deținând propria sală de fitness în Capitală.

În trecut, circulau zvonuri că iubita lui Michele Morrone ar fi fost implicată și în afacerile fraților Andrew și Tristan Tate.

Actorul din filmul „365 de zile', interviu emoționant pentru revista VIVA!

În anul 2021, Michele Morrone a acordat un interviu emoționant pentru revista VIVA!. Actorul italian din filmul „365 de zile' a vorbit despre rudele pe care le are în România, dar și despre celebrul film care a avut un succes răsunător.

„Nu m-am așteptat la toate astea. M-am gândit, atunci când filmul a fost lansat, că va fi ceva măreț, însă nu mi-am imaginat că va avea atât de mult succes, cum s-a întâmplat. Nu m-am așteptat deloc ca totul să ia o asemenea amploare.

Anul 2020 a fost unul minunat pentru mine, chiar dacă a fost îngrozitor din cauza pandemiei și a fost un moment dificil pentru oameni. Personal a fost greu din cauza pandemiei, dar ceva s-a întâmplat în viața mea. Nici nu știu… A fost un moment greu din cauza virusului, dar în același timp cariera mea a fost la cel mai înalt nivel. A fost pozitiv, dar și ciudat', a spus el. Atunci când a fost întrebat despre artiștii din România, Michele Morrone și-a amintit de celebra melodie a trupei O-ZONE. „Știu că, la începutul anilor 2000, era melodia «Dragostea din tei» (a început să o cânte). De fapt, am rude în România. Fratele mamei mele este căsătorit cu o româncă din Bacău. Unchiul meu locuiește în România', a declarat el pentru revista VIVA!.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton