Actorul John Beasley a murit, după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit brusc. Avea 79 de ani

.

Reputatul actor John Beasley a murit la vârsta de 79 de ani, după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit brusc. Acesta fusese internat în spital în urmă cu doar câteva zile, din cauza unor probleme la ficat. Starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc și, din nefericire, nu a mai putut fi salvat, încetând din viață pe data de 30 mai. Trista veste a decesului a fost dată de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actorul John Beasley a murit, după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit brusc. Celebrul actor de pe Broadway a încetat din viață la vârsta de 79 de ani, pe patul de spital, unde fusese internat pentru niște probleme de ficat. John Beasley are o carieră impresionantă, acesta apărând în aproape 30 de filme și peste 20 de emisiuni. Cel mai cunoscut rol al său dintr-un serial de televiziune a fost Irv Harper, din „WB Everwood”. De asemenea, a avut succes și cu rolul din sitcomul „Land The Soul Man', difuzat până în anul 2016.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_05_fotojet-2023-05-31t235631.434-1200×675-1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_05_fotojet-2023-05-31t235631.434-1200×675-1

Actorul John Beasley a murit, după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit brusc

John Beasley s-a născut pe data de 26 iunie 1943 în Omaha, Nebraska și este cunoscut pentru rolurile sale din filmele Rudy (1993), The Generals Daughter (1999), The Sum of All Fears (2002), Walking Tall (2004), The Purge: Anarchy (2014) și Sinister 2 (2015).

În anul 2002, regretatul actor a fondat a fondat „John Beasley Theatre & Workshop' în Omaha, Nebraska, din dorința de a promova teatrul, cu precădere lucrările scrise de afro-americani. Astfel, John Beasley a reprezentat un model pentru tinerii de culoare și o speranță la un viitor mai bun.

Citește și: Ce ritual de îngrijire are Cătălin Botezatu: „Fac tot felul de tratamente și masaje de întreținere’. A renunțat la bronzatul la solar

Citește și: ‘Urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt…’ Bianca Drăgușanu a recunoscut că este dependentă de operațiile și intervențiile estetice. Ce schimbări are în plan

Citește și: Monica Tatoiu, despre greva profesorilor: ‘S-a trecut arogant linia roșie. Cei care sunt incompetenți acum, vor fi și după mărirea salariilor…

Citește și: De ce și-au înscris Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu fiica la o școală privată: „Ne-am gândit și din punct de vedere financiar…’

John Beasley avea 79 de ani

Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet pentru că, deși actorul se afla internat în spital din cauza unor probleme la ficat, nimeni nu se aștepta să se stingă din viață brusc. Fiul lui Beasley a fost cel care a transmis un mesaj emoționant la scurt timp după moartea tatălui său.

„Omule… știi că asta face parte din viață… dar asta nu înseamnă că imi e ușor. Mi-am pierdut cel mai bun prieten astăzi. Se spune că nu ar trebui să ne întâlnim niciodată eroii pentru că ei nu se dovedesc a fi cine credem că sunt. Este atât de greșit. Eroul meu a fost tatăl meu. Mulțumesc pentru tot. Sper că te-am făcut mândru. Te iubesc mai mult', a transmis fiul său, Mike W. Beasley.

Prietenii și fanii, îndurerați de moartea lui John Beasley

La scurt timp după moartea carismaticului actor, au început să curgă mesajele de condoleanțe, atît de la staruri din lumea cinematografiei, cât și de la fanii actorului, mulți dintre aceștia dezvăluind că Beasley le-a schimbat perspectiva asupra vieții și i-a inspirat în a-și urma pasiunile.

„De la locuințele ieftine la Brodway. John Beasley, pentru mine, a fost fiul domnișoarei Grace! Încă îl văd coborând treptele dimineața și luând un castron de cereale în timp ce mama lui îmi apăsa părul super des și fericit! A trecut de la proiectul de locuințe la Broadway! Odată mi-a spus despre Broadway, „a durat ceva timp să ajung acolo, dar am avut o alergare grozavă indiferent'. Singurul regret al lui despre Broadway a fost că mama lui nu a trăit ca să-l vadă… Oh, dar când murim…', a spus Connie Sauls Wilkins, artistă și prietenă de familie.

„Odihnește-te în RaiJohn Beasley! Transmit rugăciunile mele și condoleanțe familiei tale. Îți mulțumesc că i-ai arătat unui tânăr de culoare ceva diferit. Mi-ai schimbat perspectiva asupra a ceea ce este posibil pentru persoane ca mine', a transmis Dayton Rogers, muzician.

„John Beasley și cu mine nu am avut niciodată șansa de a lucra oficial împreună, dar impactul lui asupra teatrului Omaha este de neegalat. Unul dintre primele spectacole pe care le-am văzut și care m-a determinat să urmez teatrul ca o carieră completă a fost producția Teatrului Beasley a THE WIZ în… 2009', a spus Nik Whitcomb, producător muzical.

Foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton