Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în cutremurul din Turcia. Cum au fost descoperiți cei doi

 Radulescu Ruxandra
.

Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în cutremurul din Turcia. Cutremurul din Turcia a făcut peste 36.000 de victime. La o săptămână de la această catrastrofă naturală, a survenit încă o veste teribilă. Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția și-au pierdut viața în urma cutremurului. Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost descoperite sub dărâmături.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în cutremurul din Turcia. Peste 36.000 de persoane și-au găsit sfârșitul în urma cutremurului care a avut loc în Turcia și Siria. Salvatorii se chinuie zi și noapte să găsească noi supraviețuitori sub dărâmături, sau să recupereze trupurile neînsuflețite ale victimelor. La o săptămână de la marea catastrofă naturală, actorul Çağdaş Çankaya și soția sa au fost găsiți fără viață sub dărâmături.

13165856_10208376705268645_3482282133170456823_n13165856_10208376705268645_3482282133170456823_n

Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în cutremurul din Turcia

Peste 36.000 de oameni au murit în Turcia și Siria, potrivit celui mai recent bilanț oficial. Printre cei care au pierit în uan dintre cele mai mari catastrofe naturale din ultima vreme se numără și actorul turc Çağdaş Çankaya și soția. Trupurile neînsuflețite ale cuplului au fost descoperite sub munții de dărâmături de către salvatori.

Printre victimele cutremurului din Turcia se numără și actorul turc Çağdaş Çankaya, vedeta serialului Kuruluş: Osman, precum și soția sa, Zilan Tigris, o cunoscută cântăreață din Turcia. Cei doi au pierit împreună, în apartamentul din complexul rezidențial Sozel din orașul Diyarbakır.

Citește și: Un bebeluș de două luni a fost salvat la 128 de ore sub dărâmături, după cutremurul din Turcia. „Imaginea miracolului”

Citește și: Constantin Enceanu, speriat de cutremurul care a avut loc marți, în România: „Am crezut că trece un…”

„Exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei și celor dragi ai lui Çağdaş Çankaya, soției sale și tuturor celor care și-au pierdut viața în cutremur. Să se odihnească în pace și Dumnezeu să aibă milă de sufletele lor', a transmis compania ce deține complexul rezidențial, citată de observatornews.ro. 

Emel Atici, actriță din Turcia, cunoscută în România pentru rolul său din Mă numesc Zuleyha, a murit în cutremurul din Turcia, notează Fanatik.ro.

Supraviețuitorii au fost salvați la șapte zile de la cutremur

În ciuda numărului copleșitor de persoane care și-au pierdut viața, în cutremurul din Turcia și Siria, au existat și miracole.

Salvatorii depun eforturi supraomeneșeti pentru a găsi toate persoanele care ar mai putea fi în viață ăîn urma catastrofei. Câțiva supraviețuitori au fost salvați la 7 zile după seism, iar o fetiță a fost adusă la suprafață după aproape 180 de ore.

34.000 de salvatori lucrează pentru găsirea supraviețuitorilor, conform vicepreşedintelui turc Fuat Oktay. Aproximativ 400.000 de persoane au fost evacuate din locuinţele devenite nesigure după seism, iar 1,2 milioane de oameni au fost cazaţi în cămine studenţeşti.

Salvatorii românii, au scos de sub dărâmături un bărbat, după șase zile de la cutremur

Echipajele de salvatori români acționează pentru a scoate de sub dărâmături posibili supraviețuitori. Românii au reușit, în a șasea zi, să salveze de sub dărâmături, un bărbat de 35 de ani, într-o operațiunea care a durat 12 ore.

Bărbatul a fost găsit cu ajutorul senzorilor la partea superioară a unei clădiri de şase etaje, prăbuşită complet.

'În ultimele 12 ore, cel de al doilea modul mobilizat în Republica Turcia, format din echipa de căutare-salvare RO-USAR, medici și asistenți SMURD și echipaj cu personal canin specializat în căutare-salvare au acționat pentru extragerea și salvarea unei persoane de sex masculin, surprinsă pe casa scării, o clădire de 6 etaje, prăbușită complet.
Pentru această misiune dificilă s-au utilizat echipamentele de salvare aflate în dotarea pompierilor salvatori RO-USAR, activitatea fiind sub coordonare medicală.
Victima, prinsă sub grinda de beton de la nivelul etajelor superioare era conștientă și cooperantă. Echipa medicală SMURD a acordat îngrijirile de specialitate care se impuneau victimei, aceasta fiind mai apoi predată ambulanței, aflată la fața locului'
– informează IGSU, potrivit radioconstanta.ro.

FOTO: Hepta & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton